Djur

Hon misstänker att han stulit mat från köksbänken – se reaktionen som fått hela internet att skratta

av nuntium
30 september, 2018
Annons

Hon misstänker att hennes kära hund har stulit mat från köksbänken. När hon konfronterar honom så vet hunden om att han är skyldig och han är inte alls duktig på att dölja det. Men med hans bedårande charm så kan man inte bli arg.

En sak som är säker är att hela internet är fyllt med hundratusentals videoklipp på djur som finner sig i olika situationer men vad slår en söt hund som vet att han är skyldig? Den här videon laddades upp har den fått över 250 000 visningar och det är inte så konstigt.

Annons

Texten som tillhör videon förklarar allt väldigt väl:

“Miller blev tagen på bar gärning när han åt från köksbänken och försökte be om ursäkt med ett leende.”

I början av videon får vi se hur Miller tittar bort från kameran och försöker undvika sin matte medan hon försöker fånga hans uppmärksamhet.

”Miller, Miller, titta på mig.” säger hon.

Sakta men säkert vänder han sitt huvud mot sin matte. Men man kan se hur skuldkänslorna är där och hälsar på och att han inte gärna vill se sin matte rakt i ögonen varpå hon ställer frågan: ”Miller, åt du från köksbänken?”.

Hans uttryck avslöjar inte alls alltihopa men hans matte upprepar frågan en gång till. Vid det här laget kommer du troligtvis falla ut i skratt.

Miller är inte bara skyldig utan gör även någonting mer. Utan att avslöja för mycket så kolla på klippet här ovan. Det är väldigt roligt och gulligt.

Klicka på Gilla för fler läsvärda artiklar.

Dela på Facebook

Annons