Otroligt

Hon kallades för ”världens vackraste flicka” – nu hyllas hon

av nuntium
25 februari, 2020

Redan som sexåring spåddes hon till att bli världens framtida modestjärna.

Idag reser hon runt världen och har miljoner fans på Instagram.

Annons

När Thylane Blondeau var sex år gammal kallades hon för ”världens vackraste flicka”. Sedan dess har hon varit i fokus bland modefotograferna.

Hon har vuxit upp och idag är hon 17 år gammal. Thylane syns återkommande på röda mattan och tidigare i veckan var hon på modeveckan i London, där hon hyllades för sin 1980-talsstil.

Bildkälla: JAMES SHAW

Thylane bar en svart klänning med axelvaddar och tydliga vintagevibbar med armbågslånga ärmar, till det hade hon en bronsfärgad ögonskugga, diamantsmyckade skor och under kvällen bytte hon till ett par svarta kängor.

Fransyskan kommer från en offentlig familj och är van med rampljuset. Hennes mor är den franska skådespelerskan Veronika Loubry och hennes pappa är den före detta landslagsfotbollsspelaren Patrick Blondeau.

När Thylane var fyra år gammal gick hon catwalk i samband med en modevisning för modehuset Jean Paul Gaultier. Vid tio års ålder kunde man se henne på framsidan av tidningen Vouge, vilket skapade reaktioner med tanke på hennes unga ålder och man ansåg att flickan sexualiserades.

Idag har 17-årigen över 3 miljoner följare på Instagam och har under de senaste åren visat sig på modeveckorna i New York, London och Milano där hon bland annat visat upp kollektioner för Mikael Kors.

View this post on Instagram

???? ???? @veronikaloubry

A post shared by Thylane ???? (@thylaneblondeau) on

Annons
Dela på Facebook