Hon är bara 2 år gammal – men kolla nu när hon kliver på isen. Wow!

Publicerades den 7 januari, 2018

Finns det något härligare än barn? Att se barn födas, växa och utvecklas är något som är otroligt fascinerande och när man får se sina egna barn ta de första stegen så blir man helt varm i hjärtat.

Många barn lär sig att gå och springa ordentligt när de är runt två år gamla. Men det som den här tjejen har lärt sig är väldigt imponerande. Trots att hon bara är två år gammal så behärskar den här lilla fröken skridskoåkning.

Trots att hon bara är två år gammal så har hon redan hunnit uppträda flera gånger på internationella skridskoåkningsevenemang och det är kanske inte så konstigt att hon alltid lyckas lämna publiken mållösa.

Trots att hon är väldigt ung och inte åker helt perfekt så kan man se att hon har alla förutsättningar som krävs för att bli en superduktig isprinsessa när hon blir äldre.

Det ska bli kul att se när hon växer upp. Denna tjej kommer vi troligtvis få se mer av i framtiden på TV när hon förmodligen deltar i olympiska mästerskapen eller någon annan stor tävling.

Se klippet här:

Helt otroligt hur duktig denna lilla tjej är! Dela gärna klippet vidare med dina vänner om du också tycker hon är duktig.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Mamman skulle sätta på sina lösögonfransar - då gjorde hon ett snuskigt misstag

Det här händer i kroppen när du äter pizza

Familjens son är döende så de firar honom varje dag - 99 dagar efter födseln sker någonting förskräckligt

Tjejen upptäckte gigantisk finne på kinden – innehållet gjorde henne svimfärdig