Hemskt

Här plågas elefanterna i det svenska semesterparadiset – framför turister

av nuntium
10 oktober, 2018
Annons

Tusentals turister där bland många svenskar väljer att åka på semester i Thailand. Trots dessa fina vita sandstränder och klarblått vatten pågår det hemskheter bland djuren.

Ett videoklipp från en djurpark i Thailand där man får se personalen pressa ner elefanter i simbassänger och tvingar dom att simma under vattenytan, framför jublande publik.

Annons

Det är avskyvärt när man ser djur plågas och att det används som nöje. Brittiska The Sun har nu publicerat en video från djurparken Khao Kheow Open Zoo i Thailand som visar hur dom behandlar elefanter.

Personalen tvingar ner dom i simbassänger med våldsam kraft och tvingar dom att simma under vattenytan.

Personalen använder sig av verktyg som de slår elefanterna med för att de ska ”lyda deras order”.

Efter avslöjandet har flera tusentals människor världen över krävt att djurparken ska sluta med turistattraktionen. 132 000 namnunderskrifter har skrivits under och ska lämnas över till de lokala tjänstemän, enligt The Sun.

De metoder som personalen på djurparken använder sig av kallas för ”phajaan”, vilket betyder ”att krossa”. Dom slår dom så pass mycket att det till slut lyder deras kommandon för att få en tillfredsställd publik.

Det här djurplågeriet måste få ett slut, djur ska inte behandlas på det här sättet. Dela artikeln för att visa att vi är emot djurplågeri.

I klippet nedan kan du se hur personalen behandlar elefanterna och tvingar ner dom i vattnet.

Se klippet här:

Dela på Facebook

Annons