Kärlek

Har din kille dessa 6 vanor? Då ska du ALDRIG gifta dig med honom!

av nuntium
13 april, 2018
Annons

Det är många av oss som sedan barnsben har drömt och fantiserat om vad vi vill bli när vi är stora. Ofta så drömmer man om det ”perfekta livet” som man ser på film, det vill säga villa, volvo, vovve och barnvagn.

Nu är ju inte det här allas dröm med jag tror att många har haft den tanken, i alla fall när man var mindre.

Annons

Nu när vi är lite äldre är däremot inte mycket som vi hade förväntat oss. Vi gick ifrån att leka hela dagarna till att behöva uträtta massa ärenden för att få våra liv att fungera.

När det kommer till att träffa ”den rätta” så är det lättare sagt än gjort. I de flesta förhållanden så är allt bra till en början, men ju längre man är tillsammans så ju mer smyger problemen ikapp en.

Ett citat som jag gillar är ”ni måste fungera bra i en vardag också, och inte bara i de roliga stunderna”. Det ligger väldigt mycket i det här. Att ha det bra när man gör roliga saker, det kan alla.

Efter en tids förhållande när det kommer till giftermål så är det väldigt viktigt att det känns 100% rätt. Men då är bara den stora frågan, hur vet man om allt är så perfekt som man önskar?

Nu kommer du få höra om vad du bör vara lite mer uppmärksam på. Det finns sex stycken vanor som du kanske ska försöka undvika.

Många människor känner inte till detta och det är ofta då det går snett vilket leder till skilsmässa, vilket kan vara skönt att undvika om det går att undvika.

När du ser vilka sex vanor som du bör undvika, så kommer du förstå varför detta kan vara avgörande för erat giftermål.

Genom att känna igen de här sex vanorna så kan du hjälpa till att rädda dig själv från ett misslyckat äktenskap.

Se allt i klippet här under:

Dela gärna detta med dina vänner.

Glöm inte bort att klicka på ”Gilla”-knappen här ovan, eller nedan, om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook

Annons