Klockrent

Här är madrassen som är specialtillverkad för skedande

Annons
av nuntium
11 juni, 2020
Annons

Tycker du också att det där med att kramas när man ska sova är överskattat? Ett tag kan det ju vara mysigt, men sedan blir det oundvikligen obekvämt när du börjar bli stel och din arm somnar.

Mannen bakom Cuddle Mattress, Mehdi Mojtabav, tycker sig ha lösningen på detta problem. Hans uppfinning är en madrass med flera skåror, där du kan låta din arm glida ner så den slipper bli krossad mellan madrassen och din partners tyngd.

Annons

Denna speciella ”kram-madrass” är tillverkad av memory foam som formar sig efter era kroppar och har extra stretchiga lakan för att du smidigt ska kunna låta armar och ben glida ner i madrassens glipor.

Cuddle Mattress uppfanns redan 2007, men har inte kommit ut på den amerikanska marknaden förrän nu. Responsen på uppfinningen har inte varit odelat positivt, då vissa anser att det skulle kännas som att sticka ner armen i det supersmuliga utrymmet mellan soffkuddarna.

Om du trots detta blir sugen på en Cuddle Mattress går den att beställa till Sverige, men det lär inte bli en billig historia eftersom du måste stå för frakten själv. Bara madrassen kostar ungefär 14 000 kronor, men det kanske det kan vara värt för att kunna kramas natten lång?

Vi vill dock varna för att madrassen inte löser andra sked-problem, som till exempel att det blir olidligt varmt efter någon halvtimme.

Annons
Dela på Facebook