Här är 10 av världens värsta bröllopsfoton någonsin!

Publicerades den 12 mars, 2018

Den dagen man gifter sig kommer man troligtvis minnas resten av sitt liv. Det är ett speciellt ögonblick. Att stå inför släkt och vänner för att lova varandra att älska sin partner i nöd och lust är bland det finaste man kan göra.

Att ingå ett äktenskap med sin bättre hälft som man vill spendera varje dag med resten av livet. Det är någonting stort.

Men för alla är det inte riktigt så. Det finns nämligen brudpar som har gjort bort sig riktigt ordentligt redan när bröllopsfotot ska tas – vilket är indirekt direkt efter vigseln har ägt rum.

Det du nu kommer få beskåda är 10 av världens värsta bröllopsfoton någonsin. Det dröjde inte länge förrän det blev skilsmässa för dessa par!

Hur tänkte de egentligen när bilderna togs? Det är svårt att inte chockeras över hur vissa egentligen tänker..

Klippet här nedan visar de 10 mest hemska och pinsamma bröllopsbilderna som någonsin fångats på bild. Jag är ganska säker på att du håller med oss gällande den punkten.

Till exempel så får vi se när brudgummen precis gift sig, tar sin bruds bästa vän på rumpan: direkt efter giftermålet med sin bättre halva.

För mig är det ett obegripligt beteende. Vad är vitsen att gifta sig om man ändå gör så? Det här är ju hur sjukt som helst! Du kan nästan räkna ut själv vad som hände när frun fick syn på den här bilden…

I videoklippet här under får du se alla foton. Glöm inte bort att dela detta med dina vänner eller varför inte någon som ska gifta sig.

Se videoklippet här nedan:

Glöm inte bort att klicka på ”Gilla”-knappen om du inte redan har gjort det.


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Aviciis familj berättar i ett öppet brev: ”Han orkade inte längre”

5 anledningar till varför du inte bör äta godis

Prins Daniel avslöjar familjelyckan med Victoria – och grunden till hennes utstrålning

5 tecken på att en person är kär i dig men vågar inte säga något