WOW

Hannas strumptips får alla som tvättar att jubla – så genialt att jag vill testa det direkt

Annons
av nuntium
8 oktober, 2019
Annons

Med största sannolikhet så har du dragits med samma bekymmer som mig. Det är dags att tvätta och sedan står du där med 100 olika strumpor där du inte vet vilken som ska paras ihop med vilken.

När du väl lyckats plocka ihop och matcha strumporna någorlunda så finns det alltid någon strumpa som saknar sin kompis och det är garanterat någon som parats ihop med fel och någon annan som fått fötter och hamnat någon helt annan stans.

Annons

Hanna laddade under tisdagskvällen upp ett tips i en stor svensk Facebookgrupp som genast fick hurra-rop och hundratals gillamarkeringar.

Anledningen är kanske inte så konstig. Med hennes smarta strumptips slipper ni bekymmerna som vi skrev om ovan. Så här skriver Hanna i sitt inlägg på Facebook:

”Istället för att sortera strumpor: köp en tvättpåse till varje familjemedlem, respektive person fyller sin och när den är full (eller strumplådan tom) ner i tvättkorgen. Tumlar hela klabbet, den tillbaka till samma person som SJÄLV parar ihop sina strumpor. Lycka!”

Hannas tips är verkligen genialt! Sprid det vidare med dina vänner och låt alla få veta. Om du skulle behöva köpa tvättpåsar kan du göra det på länken nedan.

Annons
Dela på Facebook