Kändisar

Gunilla Perssons stora förvandling – de okända bilderna visar allt

av nuntium
12 december, 2018
Annons

Hollywoodfrun Gunilla Persson var nyligen med i ”Biggest Loser VIP”, för att gå ned några kilo som hon lagt på sig.

Efter programmet har Gunilla tappat flera kilo till men vill samtidigt inte tillbaka till hur hon såg ut under sin modellkarriär.

Annons

– Under min modellkarriär vägde jag alltid 55 kilo, men jag vill inte göra det igen. Den tiden är förbi, säger Gunilla Persson till Expressen.

Hon vann en modelltävling 1983 och blev därefter värvad av en av världens mest prestigefulla modellagenturer, Elite models. Därigenom fick hon jobb för modemagasin världen över och presterade i underkläder för märket La Perla.

Källa: Expressen

I höstas var Gunilla Persson med i ”Biggest Loser VIP”, för att få hjälp att bli av med extrakilona.

– Anledningen till att jag var med i ”Biggest Loser VIP” var att jag ville gå ner de kilona. Jag hade inte kunnat gå ner dem utan, det blev en kickstart för mig att ta bort onyttiga saker ur mitt liv. Jag har dragit ner mycket på kolhydrater och är väldigt mån om vad jag äter, det var jag inte tidigare. Man behöver bryta sina gamla vanor, säger Gunilla.

Men hon vill inte gå ner till samma vikt som när hon var modell.

Källa: Expressen

– Under min modellkarriär vägde jag alltid 55 kilo, men jag vill inte göra det igen. Den tiden är förbi. Jag behöver inte vara trådsmal, ingen i min ålder borde göra reklam för underkläder. Går man ner för mycket kan man förlora formen i ansiktet också, jag är rädd att se för mager ut i ansiktet eftersom jag inte är så ung längre. Jag vill inte ha något fult som hänger någonstans, konstaterar hon.

 

Dela på Facebook

Annons