Oj

Glenn Hyséns ex-fru fick en ovanlig julklapp: Fick reda på Glenns otrohetsaffär med älskarinnan

av nuntium
10 oktober, 2018
Annons

Det var i realityserien ”Hyséns” som barnen pratar med pappa Glenn om hur det var när han var otrogen mot deras mamma Helena.

Glenn Hysén berättar ”Det är inget jag är stolt över”.

Annons

Nu berättar Helene Hysén hur Glenns affär med sin älskarinna uppdagades – på julaftonen. Helene berättar att hon var helt ovetande och att de tog hårt på henne.

– Självklart krossade det mig nästan. Jag var helt ovetande, säger hon.

Helena Hysén. Källa: Kanal 5

Det var i det första avsnittet av realityserien ”Hyséns” som sänds i Kanal 5 som tittarna fick en introduktion till familjemedlemmarna och deras bakgrund.

Anton och Annie är Glenns vuxna barn som han har ihop tillsammans med Helena Hysén. När dom kom hem till sin mamma tittade dom på bröllopsfilmen från 1987 när pappa Glenn och mamma Helena gifte sig.

– Nu pratar man om Zlatan och Helena. På den tiden var det Glenn och Helena. Vi var tillsammans i 27 år. Han var mitt livs kärlek , säger Helena Hysén.

Bröllopet hamnade på tidningarnas löpsedlar, vilket kanske inte var så konstigt då Glenn var mitt uppe i sin fotbollskarriär.

”Gled ifrån varandra”

– När man träffar sin like, som jag gjorde…. man kände att wow, det här är klockrent. Vi var så unga. Vi gled sedan ifrån varandra, hade olika intressen och olika värderingar. Det är tråkigt det som har hänt och det som är. Men det som är mest tråkigt är att jag har förlorat en vän, säger Helena Hysén.

Glenn Hysén. Källa: Hanna

I programmet så sitter Glenn i köket tillsammans med Anton och Annie. De pratar allvar och kommer in samtalsämnet hur det var när han var otrogen mot deras mor.

– Det är inget jag är stolt över, säger Glenn Hysén i tv-avsnittet.

Tidigare berättade han om när det knakade i fogarna med Helena. Då blev han kär i en annan kvinna under en reklaminspelning i Stockholm.

Berättar hur otroheten uppdagades

Nu berättar Helena Hysén hur otroheten uppdagades.

– Jag fick beskedet på julafton 2010. Självklart så krossade det mig nästan. Jag var helt ovetande, säger hon och beskriver händelsen:

– Hans älskarinna skickade ett sms till hans telefon som han la på bordet. Det var så det uppdagades. Det är väl klart att det var fruktansvärt. Och det var hårt för barnen.

Glenn Hysén har i en tidigare intervju med GT berättat hur paret stod i köket och grälade:

– Helena kom på mig och blev helt tokig. Det var inga snälla saker vi sa åt varandra.

Helena Hysén förklarar att uppbrottet gick snabbt.

– Det var då vi gick isär. Det gick på en timme, säger hon och konstaterar att hon kommit över den dramatiska händelsen för längesedan.

Dela på Facebook

Annons