Fräckisar

Gabriel lovade den gamle mannen att han inte skulle ligga med hans heta dotter – morgonen därefter får han sitt livs chock

Annons
av nuntium
21 maj, 2019
Annons

Gabriel var ute och gick i skogen en dag, men framåt kvällen när han skulle gå hem insåg han att han var vilse.

Efter en stund kom han fram till en liten stuga. Han gick fram till dörren och knackade på.

Annons

Efter en lång väntan öppnades dörren och på andra sidan stod en väldigt gammal asiatisk man. Mannen hade långt vitt skägg och såg frågades på Gabriel.

– Förlåt, men jag har gått vilse och vet inte åt vilket håll jag ska gå för att hitta ut från skogen. Skulle jag kunna få stanna här inatt? huttrade Gabriel fram.

– Självklart får du det. Men på ett villkor. Du måste lova på heder och samvete att du inte går i närheten av min älskade dotter. Om du bryter löftet så kommer jag att utsätta dig för tre steg av otroligt grym tortyr, svarade den gamle  asiatiske mannen.

– Självfallet, lovade Gabriel och fick komma in i en varma och sköna stugan.

Gabriel fick tvätta av sig och gick sedan in till köket för att få sig en bit mat.

Gubben ropade då på sin dotter att det var dags att komma och äta.

Gabriel blev förvånad

När hon kom ner för trappen blev Gabriel väldigt förvånad, dottern var inte bara ung i hans egen ålder utan dessutom strålande vacker – utan tvekan den snyggaste tjej han sett!

Dottern flirtade dessutom hejvilt med Gabriel under middagen med blickar och fötter som nuddade varandra under bordet. Gabriel kämpade dock på och stod emot. Direkt efter middagen ursäktade sig Gabriel och gick och lade sig i gästrummet.

Gabriel kunde dock inte komma till ro, han kunde inte sluta tänka på hur snygg dottern var.

Till slut gav han vika för sina begär och gick bort till dotterns sovrum och knackade på. Hon öppnade villigt och det unga paret hade vilt sex hela natten lång.

Först på morgonkvisten smög Gabriel tillbaka till gästrummet.

När han vaknade några timmar senare kände han ett väldigt tryck över bröstet och när han öppnade ögonen såg han att det låg en stor sten på honom och att en lapp var fäst på stenen.

På lappen stod det: ”TORTYR STEG 1, STOR STEN PÅ BRÖSTET”

”Jaha, det här var väl inte så farligt,” tänkte Gabriel. Han tog tag i stenen och kastade ut den genom ett fönster som stod öppet. Just när han kastade stenen fick han syn på en annan lapp:

”TORTYR STEG 2, PUNGEN FASTBUNDEN I STOR STEN”

Panikslagen tittade Gabriel ned och konstaterade att det stämde. Han såg också att snöret började spänna sig och bestämde sig snabbt för att ett benbrott var bättre än att bli kastrerad och kastade sig ut genom fönstret efter stenen.

Mitt i språnget såg han en stor skylt på marken:

”TORTYR STEG 3, PENIS FASTBUNDEN I SÄNGSTOLPE”

Annons
Dela på Facebook