Hemskt

Fru avslöjar makens beteende via dold kamera – blir chockad över den hemska filmen

Annons
av nuntium
13 augusti, 2019
Annons

Efter att ha känt sig trött på morgonen under en längre tid så började frun fatta misstankar. Efter att ha installerat en dold kamera så ser hon filmen som gör henne livrädd för sin man.

Om man tror något är fel ska man alltid lita på sin magkänsla. Det gjorde Therese Kozlowski efter att hon ansökt om en skilsmässa från sin make.

Annons

Misstankarna började när Therese kände sig mer och mer trött på morgonen, speciellt efter att hon druckit sitt morgonkaffe. Det gick så långt att hon nästan körde av vägen med sin bil på väg till jobbet, eftersom hon var så trött.

Hon bestämde sig för att gå till botten med mysteriet och installerade en dold kamera i deras hus. Efter att ha sett filmen från kameran så fruktade hon för sitt liv.

Upprörd över skilsmässan

Therese hade tidigare ansökt om skilsmässa från sin make, något han inte tog särskilt bra. Strax efter detta började hon känna sig tröttare och tröttare, och bestämde sig för att sätta upp dolda kameror i huset.

På filmen från de dolda kamerorna såg hon den fasansfulla sanningen. I videon fångades hennes make på film när han krossade hela 8 sömntabletter och smulade ner dom i Therese morgonkaffe.

Hon uppgav att överdosen av tabletterna gjorde hennes syn suddig och talet sluddrigt.

Dömd till fängelse

Efter det hemska avslöjandet anmälde Therese sin make som blev åtalad. I rätten berättade hon:

”Jag kände en fruktansvärd kyla i luften. Jag kände att jag var jagad av ett odjur, men i denna mardröm så var odjuret Brian”.

Brian, som exmaken heter, dömdes till 5 års villkorlig dom. Utöver det ska ha han tillbringa 60 helger i fängelset.

Annons
Dela på Facebook