Skoj

Flygbolaget målade om sina flygplan – men missade den snuskiga detaljen som tusentals nu skrattar åt

Annons
av nuntium
29 augusti, 2019
Annons

Många idéer som man får tycker man är jättebra när man kommer på dom, men när man sedan tänker efter lite så kommer man på att det kanske inte var en så bra idé trots allt. Men vissa kommer inte på det förrän man är klar och då kan det bli väldigt jobbigt.

De anställda på Thomas Cook fick en sådan briljant idé när dom skulle måla om sina flygplan, men det visade sig att det kanske inte riktigt blev som dom hade tänkt sig. Det är en liten detalj som ställde till det.

Annons

När det var dags för att måla om flygplanen så bollades idéer fram och tillbaka. Till slut lyckades man komma fram till ”Jag älskar Cook” med hjärta istället för ”älskar”.

Flygbolaget tog tag i saken och målade om sina flygplan precis som dom hade bestämt. Allt var bra, fram tills en detalj noterades.

Källa: Twitter

En detalj förstörde allt

Det verkar som skaparen bakom designen inte hade tänkt på att flygplanet har dörrar. När man öppnar en av dörrarna så ser det nämligen ut som att det står någonting helt annat. Om du kan engelska så vet du exakt vad det står istället.

Källa: Twitter

Det var någon på Twitter som uppmärksammade misstaget. Nu har tiotusentals skrattat åt det sedan det publicerades. Flygbolaget själva kan se det roliga i det.

– Det är väl om inte annat ett bra sätt att visa var nödutgångarna på planet sitter, säger en talesperson till sajten Ladbible.

Annons
Dela på Facebook