Kändisar

”Farmen”-Mahsas kritik mot TV4 efter missen: ”Helvetet brakade loss”

av nuntium
11 februari, 2019
Annons

I söndagens avsnitt av ”Farmen” fick Mahsa Farajollahi lämna gården, efter en tvekamp med Therese Wendesten.

Men ett stort missförstånd kan ha varit avgörande, och därför riktar Mahsa kritik mot TV4.

Annons

– Jag blev jättebesviken på produktionen för det var ett så stort frågetecken, säger Mahsa till Expressen.

Årets ”Farmen” har kantats av flertalet bråk och dålig stämning. Mahsa Farajollahi är en av deltagarna som har hamnat i fokus.

Bildkälla: TV4

I söndagens avsnitt blev hon besegrad i en styrkekamp mot Therese Wendesten.

Eftersom Mahsa hade samlat på sig två amuletter hade hon kunnat växla in den ena för att slippa bli förstakämpe och enligt henne själv hade hon i det läget troligen blivit vald som andrakämpe, vilket hade gett henne möjligheten att själv välja tävlingsgren.

– Jag ville ju upp i tinget, men som andrakämpe. Jag visste ju vem som än valde mig så hade ju jag slagit ut den personen, för jag hade ju tagit kunskap liksom, säger hon till tidningen.

Enligt ”Farmens” regler skulle amuletten ha växlats in i samband med att storbonden valde förstakämpe, vilket Mahsa inte gjorde.

Bildkälla: TV4

Nu anser hon att produktionsteamet gav otydliga instruktioner och att missförståndet kring amuletten beror på detta.

– Jag och många andra missuppfattade hela den här grejen med amuletten, att det skulle ske i samband med att storbonden väljer förstakämpen. Vi uppfattade det som att jag skulle avslöja att jag köper mig fri när Paolo kom, säger hon till tidningen.

Deltagarna började spekulera i vad hennes val skulle bli.

– Då säger en i teamet att ”nej det skulle hon ha gjort nu i så fall”. Och då brakade helvetet loss. Jag blev jättebesviken på produktionen för att det var ett så stort frågetecken. För det var så många som inte visste om det, säger hon och fortsätter:

– Det enda Paolo sa var att man nu har möjligheten att köpa sig fri när man blir vald till förstakämpe, men jag menar, det kan man ju tolka hur som helst. Det tolkar jag ju inte som att jag måste byta in det där och då, säger hon till tidningen.

 

Dela på Facebook

Annons