Mat

Få snabbt bort överflödigt magfett – genom att dricka det här innan du somnar!

Annons
av nuntium
23 augusti, 2019
Annons

Underhudsfett är svårt att få bort, allra helst om det sitter på magen. Det går inte att punkt bränna fett vilket människor ibland tror så det är inte fler situps som krävs, men givetvis kan det hjälpa. Sanningen bakom att bli av med överflödigt magfett är en jämn och fint kostintag tillsammans med motion.

För att se resultat så krävs det en hel del ansträngning och det tar ofta lång tid innan resultaten blir synliga. Men med den här goda drycken som du ska dricka innan du lägger dig kan hjälpa dig och ge resultat.

Annons

Denna drink hjälper till att stärka immunförsvaret, ökar din ämnesomsättning och rengör din kropp från toxiner.

Följande behöver du för att kunna göra din drink:

  • 1 färsk ingefära
  • 1 gurka
  • 1 halv citron
  • 1 handfull persilja
  • 1 dl vatten

Så här gör du:

Skölj av gurkan, ingefäran och persiljan. Skala sedan ingefäran och skär den i bitar. Skiva upp gurkan i skivor. Blanda sedan alla ingredienserna i en bunke med hjälp av en mixer.

Häll mixen i ett glas och drick.

Detta kan du göra flera gånger om dagen för bästa resultat. Tack vare drycken kommer du känna dig mer energifylld och din kropp kommer troligtvis tacka dig flera gånger om.

Glöm inte bort att motionera dagligen. Ett bra riktmål är att gå 10 000 steg om dagen. Om du har tur så finns en stegräknare i din mobil utan att du vet om det. Gå och kolla hur många steg du går varje dag. Är du inte i närheten av 10 000 så är det dags att börja röra på dig.

Om du vill kan du även addera träning på detta. Då kommer du inom kort märka väldigt fina resultat både på måttbandet och konditionsmässigt.

Se klippet här nedan för mer information gällande drycken:

Glöm inte bort att dela detta med dina vänner.

Annons
Dela på Facebook