Klockrent

Erikas hämnd mot hennes otrogna make – briljant och oförglömlig!

av nuntium
15 juli, 2019
Annons

Otrohet är aldrig något som är okej eller något bra. Det ger hjärtesorg, sårar och förstör förhållanden, men ändå händer det alldeles för ofta. Det vi kan göra är att värna om våra egna relationer och hoppas att det inte uppstår sådana hemskheter.

Otrohet och berättelser kring det är något som florerat på nätet genom åren. Det som drar till sig uppmärksamheten många gånger är just revanschen, eller hämnden – vissa mer spektakulära än andra.

Annons

En historia handlar om Erika som kom på sin man och hennes bästa vän tillsammans. Det går inte att säkerhetsställa hur vida det är sant eller inte, men oavsett så är budskapet väldigt starkt – att bedra sin partner, är inget du ska göra.

Erikas revansch är inte bara rolig, utan väldigt smart!

Det är Erika som för några år sedan skrev följande i en status på Facebook:

”Skulle hjälpa sin mamma”

Bild: Facebook

”Bekännelse: När jag fortfarande var gift hade jag på känn att min man var otrogen mot mig och när jag sedan hittade ett paket kondomer i hans bil hade min värsta mardröm besannats.

Förpackningen var redan öppen så jag tog kondomerna och petade hål på varenda en med en nål. Sedan lade jag dem i ett bad med chilijuice från Habanero i en timme och sedan lade jag tillbaka dem innan han vaknade.

Dagen efter sade han att han skulle hjälpa sin mamma med saker som behövde fixas och så åkte han iväg. Tre timmar senare ringde min bästa vän och berättade att hon hade haft sex med sin ”pojkvän” och nu kändes det som att det brann där nere.

Strax efter kom min man hem och lade en påse frusna ärtor i skrevet och påstod att han hade bränt sig på något.

”Vart brinner det?”

För att göra en lång historia kort så förlorade hon både sin bästa vän och sin man, eller snarare, han förlorade henne.

”Jag har blockat dem på Facebook och ingen av dem vet vad jag har gjort. Det var 3 år sedan och så fort jag springer in i dem nu för tiden så frågar jag alltid, Vart brinner det?”

Även om Erika blev sårad, snacka om att det var hon som gick vinnande ur den här hemska historien.

Erika kan gå rakryggad efter sin briljanta hämnd!

Dela på Facebook

Annons