WTF

En galen man hoppar upp på en Lamborghini – det skulle han sent få ångra

av nuntium
12 oktober, 2017
Annons

Gemenskapen som finns bland bilfolk, som människor som håller på med bilar ofta kallas är någonting utöver det vanliga. Det spelar ingen roll om du har en ”skruttig” gammal rosthög eller en Lamborghini – oavsett vad så finns det en oskriven regel som säger att man ska respektera varandras fordon. Det bara är så, vare sig man vill eller inte.

Det är kanske därför denna video har blivit så pass uppmärksammad som den har blivit.

Annons

Människor som äger lyxbilar, superbilar eller hypercars som de även kallas har sällan någonting emot att visa upp sina bilar för andra människor. Att dessa bilar väcker stor uppmärksamhet är det inget snack om saken om.

Det är väldigt generöst av dem att visa upp bilen för de som vill se. Det är precis det här som ägaren till den här Lamborghini Aventador SV gör när en man kommer springandes och hoppar upp på bilen som kostar ca 3,5 miljoner att köpa.

Troligtvis så är denna man som hoppar upp på bilen i San Francisco avundsjuk på andras förmögenheter. När han springer förbi och hoppar upp på bilen första gången så hinner inte mannen i röda byxor, som även äger bilen få tag i honom.

Människorna runt omkring står och kollar chockerat på det som händer. När mannen med ryggsäck sedan kommer tillbaka en andra gång så kommer han inte särskilt långt innan ägaren lyckas fånga och knocka honom.

Se hela händelsen i videoklippet här nedan.

Vad hade du gjort om någon gjorde så här på din bil? Klicka på ”GILLA” om du tycker det ägaren gjorde är helt rätt.

Dela på Facebook

Annons