Elin köpte fisk på City Gross – det hon hittade i förpackningen gör oss illamående

Publicerades den 13 mars, 2018

Det var i måndagskväll som Elin Persberger Thunström från Forsbacka i Gävle kommun skulle göra i ordning mat tills att hennes sambo kom hem. På menyn stod det fiskgratäng och allt gick bra tills hon skulle lägga i fisken.

Det är när hon ska lägga i fisken som hon upptäcker det vidriga. Hon plockar upp alla torskfiléer förut utom en. När hon öppnar upp den så hittar hon det äckliga.

Efter att hon hade gjort upptäckten laddade hon upp en bild på Facebook på tillhörande fiskförpackningen med en film på det som hon hittade i förpackningen. Det här är verkligen vidrigt.

Hon berättar i sitt inlägg på Facebook vilken besvikelse det var. Fisken som hon hade köpt hade legat i familjens kylskåp i knappt tre timmar. Sedan skriver hon ”frågan är nu om man kan äta den övriga fisken?”.

Källa: Facebook

I sitt inlägg så taggar hon City Gross, där hon har köpt fisken. Hon berättar även att hon är väldigt besviken.

 

Se inlägget som hon publicerade på Facebook här nedan:

”Tänkte göra fiskgratäng tills sambon kom hem.. Gör allting klart & ska sedan lägga torsken i mitten, lägger i alla utom en file, för när jag öppnar upp den så hittar jag en liten mask.. Fisken har legat i vårat kylskåp i knappt 3 timmar .. frågan är nu om man kan äta den övriga fisken ? 

Ska bli spännande och se vad #citygross säger om detta . Själv är jag VÄLDIGT besviken .. 

Dela dela ..  🤮”

Hittade mask i paketet

Elin hittade alltså en liten mask i paketet. Nu har hennes inlägg gått viralt och hon har fått mänger med vänförfrågningar och meddelanden där människorna undrar hur det har gått.

I en kommentar under tisdagskvällen skriver hon följande:

”Då många nu skickar pm och vänförfrågningar(?!) samt hänger ut mig så skriver jag här nu  🙏🏻.

Idag var sambon in till citygross och dom var oerhört ledsen för det som hänt, och vi fick en väldigt fin kompensation fast vi inte tänkt på mer än just ingredienserna till maten jag gjorde igår . Vi är väldigt tacksamma över deras bemötande & deras förståelse så all cred till er #citygross .

Även Leröy skulle ha kontaktat oss idag vilket dom inte har gjort, (än) men det kommer säkert inte idag heller . Så vi väntar till i morgon och ser. Då det är dom som förpackat fisken, och sålt till citygross.

Men tycker ändå det är fantastiskt fint att citygross tar på sig ett sånt stort ansvar !”

Se filmklippet på masken som hon hittade i fisken här nedan:

Det här är verkligen äckligt! Dela gärna denna artikel för att göra andra uppmärksamma vad som kan finnas i fisken som man köper på City Gross!


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


12 hemliga saker som 90% av alla män är rädda för – men aldrig skulle erkänna

Kvinnan födde barn: Dagen efter släpper barnmorskan en bomb som förändrade mammans liv totalt!

Modellen föddes utan ben och övergavs av föräldrarna – nu har hon fått revansch

6 superbra tips: Allt du behöver veta för ett lyckligt förhållande!