Kändisar

Elena Belle avslöjar sin oro – ärliga svaret om framtiden: ” Grova komplikationer”

Annons
av nuntium
13 maj, 2019
Annons

Elena Belle drömmer om att få ett syskon till dottern Luna Belle. Men efter sin förlossning och de grova komplikationerna som uppstod är hon osäker på om hon kommer kunna vara gravid igen.

Hollywoodfrun Elena Belle blev mamma nio månader efter att hon gift sig med Michael Teanne. Deras dotter Luna Belle, föddes i september 2017, men det blev en dramatisk förlossning.

Annons

Elena har tidigare berättat att förlossningen tog 48 timmar och slutade med akut kejsarsnitt. Enligt Elan var läkaren chockad över Luna Belles vikt som var hela 4,2 kilo.

– Hon vägde 4,2 kilo. Jag är en tjej på 45 kilo. Efter hela spektaklet sa min läkare att hon aldrig i hela sitt liv trott att jag skulle få en så stor bebis. Hon sa ”det hade inte funnits en chans att du skulle kunnat föda det här barnet vaginalt. Tack gode dug at vi inte prövade det”, berättar hon i Hollywoodpodden.

”Funderar på adoption”

Häromdagen hade Elena en frågestund på Instagram, där fick hon flera frågor om hon ville ha fler barn.

– Ja, vi funderar på det. Men inte just nu utan först om några år”, svarade Elena Belle.

Drömmen är att ha två barn men efter hennes traumatiska förlossning är Elena osäker på om det är möjligt för henne att vara gravid igen.

Källa: Instagram

”Vi vill ha ett till barn, men vet inte om jag kan bära ett till barn då jag hade grova komplikationer sist. Så vi funderar på att adoptera eller skaffa barn genom surrogat”, svara Elena.

Om Elena Belle ska vara med i den nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar är hon mystisk med i sitt svar.

”Det får ni se”, skriver hon med en leende smiley.

Annons
Dela på Facebook