Kärlek

Efter förlossningen så vägrar den nyfödda bebisen att släppa mamma – se videon som berört miljontals

av nuntium
20 augusti, 2017
Annons

Ett av de mäktigaste ögonblicken som en människa kan få vara med om är att få se sitt nyfödda barn.  Efter att ha längtat i nio månaders tid så är det äntligen dags att få se sin lilla, söta människa som man gått runt och burit på. Det är enkelt hänt att man känner så mycket kärlek och lycka så att man faller i glädjetårar.

Facebook-sidan Maternidade Cor de Rosa har delat med sig av ett klipp där vi får ta del av ett helt underbart ögonblick. Mamman som heter Brenda Coêlho har precis fått göra kejsarsnitt och i klippet som vi ser nedan får vi se när hon för första gången rör sin nyfödda bebis.

Annons

Den lilla bebisen börjar gosa och krama med henne på en gång. Bebisens instinkt måste säga att det är hennes kära mor. Hon börjar gnälla när en av sköterskorna försöker lyfta upp henne, så istället för att lyfta bort henne får hon ligga kvar och mysa en stund till.

Det här klippet sprider så mycket kärlek och värme. Varje dag föds det nya människor till vår kära jord och med andra ord är varje dag speciell för någon. Att denna mamma valde att spela in följande videoklipp är vi tacksamma för. Vi behöver mer kärlek i världen.

Kolla in det fantastiska videoklippet här nedan. Dela gärna vidare det med familj och vänner om du också blev helt varm i hjärtat!

Glöm inte att gilla Nuntium på Facebook för fler läsvärda artiklar.

Dela på Facebook

Annons