Kändisar

Efter den hårda kritiken – nu berättar bonden sanningen som tittarna inte fick se: ”Jag grät mig till sömns”

Annons
av nuntium
29 november, 2019
Annons

Bonden Jimmy har fått hård kritik från brevtjejerna för att han pratar för mycket om sig själv. I Bonde söker fru – bönderna berättar allt, avslöjar nu Jimmy anledningen till varför.

– Jag grät mig till sömns den kvällen, säger han i programmet angående en händelse i barndomen som formade hela hans liv.

Annons

Årets Bonde söker fru har varit en riktig berg- och dalbana för Jimmy. Tidigare i årets säsong uttryckte brevtjejerna hård kritik mot honom eftersom de ansåg att han inte visade tillräckligt med känslor och intresse.

Istället valde han att prata om sig själv.

– Jimmy måste tänka på att lägga sig själv åt sidan emellanåt. Våga ta in oss också och inte bara köra på om hans liv. Om inte han kan visa mer så kommer han till slut att stå där själv, sa brevskrivaren Isabelle.

Foto: TV4

I Bönderna berättar allt får Jimmy frågan av Linda Lindorff om varför han snackar så mycket.

– Att dejta överlag är inte det lättaste. När man är blyg och kamerorna är på faller man in i det här. Man snackar om det man är bekväm och trygg i, säger Jimmy som tycker kritiken är befogad.

Jimmy berättar samtidigt att han sedan unga år haft dålig självkänsla när det kommer till tjejer och känslor. Det som ligger till grund är en dag i högstadiet då Jimmy fyllde år.

– Jag var även blyg redan då. Men det var så att inte en tjej på hela skolan sa grattis till mig, säger han i programmet.

– Jag har haft en superbra barndom och liv på alla sätt, men den dagen knäcktes jag. Det tog så otroligt hårt på mig. Jag minns den födelsedagen. Jag grät mig till sömns den kvällen. Då bestämde jag mig för att acceptera att ”du är oattraktiv” och att inte gå och hoppas på något.

Jimmy berättar att han sa till sig själv att aldrig utsätta sig själv för att bli så ledsen igen. Det tog 10 år innan hans ens försökte dejta en tjej. Men trots uppmärksamheten från alla beundrarbrev och fina komplimanger som han fått har han fortfarande svårt med självförtroendet.

– Det sitter så djupt. När man intalat sig att det är så här.

Annons
Dela på Facebook