Intressant

Drömjobbet: Tjäna tusentals kronor på att testa nya sexställningar

Annons
av nuntium
22 oktober, 2020
Annons

Nu finns drömjobbet för alla där ute med en snuskig fantasi.

Hur är sexlivet när man börjar komma upp i åren?

Annons

Den frågan ställde sig hemsidan Sex Positions Online, som bedriver forskning om sex och samlevnad. Enligt deras undersökning så har 54 procent av människor över 65 år för lite sex. Detta trots att hela 76 procent av deltagarna ansåg att sex är en jätteviktig del i ett förhållande.

Därför söker nu Sex Positions Online nu efter ett par som är villiga att prova och recensera olika sexställningar, som ska hjälpa äldre människor att få lite mer fart mellan lakanen, skriver sajten VT.

Prova sexställningar

Det finns hundratals, förmodligen tusentals olika sexställningar, men ibland kan det vara svårt att navigera sig i den erotiska djungeln.

Sajten Sex Positions Online vill nu hjälpa våra äldre att få till gnistan i sovrummet, och ska därför starta en egen kategori som fokuserar på ökad njutning för personer över 60 år.

Åter till jobbet, vad går det ut på egentligen?

Jo, man ska alltså – tillsammans med en partner – prova fyra olika, nya sexställningar i månaden och sedan recensera dem för sajtens räkning.  Det här arbetet kommer pågå i två månader, vilket motsvarar att prova totalt åtta nya sexställningar.

För ”besväret” får man 3 000 pund per par, vilket motsvarar ungefär 34 000 svenska kronor.

Pexels

Bättre sex åt äldre

Bara för att man har fyllt 60 år är man inte mindre intresserad av sex, visar studien. Hela 51 procent av deltagarna provade gärna något nytt och hela 87 procent ville väldigt gärna prova något nytt i sovrummet.

– Bara för att man fyllt 60 så betyder inte det att man tappar all sin lust. Det här är lite tabubelagt, vilket gör att äldre inte har någonstans att vända sig när de vill ha inspiration om hur de kan njuta av sex, säger James, grundare av sajten, till VT.

Vill man söka så finns det två krav: man måste kunna recensera sexställningarna på engelska samt vara över 60 år fyllda.

Vet du någon som skulle vara intresserad av det här kanonjobbet? Dela och kommentera!

Annons
Dela på Facebook