Familj

Döv bebisen hör mamma säga ”Jag älskar dig” för första gången – den otroliga reaktionen har inte lämnat någon oberörd

Annons
av nuntium
22 oktober, 2017
Annons

Charlys föräldrar insåg nästan direkt efter födseln att det var någonting som inte stämde med deras lilla flicka. Föräldrarna började ana att hon hade något problem med hörseln eftersom hon inte alls reagerade på ljud.

Som vilken förälder som helst skulle gjort så tog Charlys mamma med henne till läkaren för att undersöka vad som var fel.

Annons

Hörsel är en viktig del för den känslomässiga utvecklingen. Genom att lyssna så lär sig barn redan från tidig ålder att utveckla tankeförmåga och ett känslomässigt välbefinnande.

Att småbarn inte hör är inte vanligt. Ifall du skulle misstänka att så är fallet så är det viktigt att söka hjälp så tidigt som möjligt eftersom många barn går att hjälpa. Eftersom hörseln spelar en stor roll i språkutvecklingen så påverkar det om de får hjälp direkt eller inte.

Charlys föräldrar var osäkra på om en hörapparat skulle hjälpa trots att de upptäckte problemet tidigt. Det är inte direkt lätt att fråga en mer eller mindre nyfödd bebis om det hjälper eller inte.

När Charly fick hörapparaten påsatt på hennes öra av sin mamma så var föräldrarna väldigt nervösa eftersom de inte visste hur Charly skulle reagera. Men det dröjde inte många sekunder från att hon fick hörapparaten till hon hörde sin mammas röst.

När Charly hör sin mammas röst för första gången så får hon en otrolig reaktion som har fått människor över hela världen att brista ut i glädjetårar.

Att se en liten bebis utstråla så mycket känslor på en och samma gång är helt fantastiskt. Det går inte att ta miste på vad Charly kände när hon hörde sin mamma prata för första gången.

Se det fantastiska ögonblicket i videoklippet här nedan.

DELA det här fantastiska klippet med dina vänner!

Annons
Dela på Facebook