Annons
Klockrent

Domarna kallar henne för ”den nya Janis Joplin” – se 13-åringen som tar alla med storm

av nuntium
18 juni, 2018
Annons

Courtney Hadwin är ett namn du ska lägga på minnet. Den 13-åriga flickans audition för USA´s Got Talent har på bara en dag spridit sig som en löpeld på nätet, och klippet har redan visats 6 miljoner gånger på YouTube. Du kommer att förstå varför när hon öppnar munnen.

Courtney Hadwin var förståeligt nervös när hon gick ut på scenen. Detta var sanningens ögonblick. Nu hade hon en och en halv minut på sig att charma domarna och tv-tittarna för att kunna gå vidare i tävlingen. Domarna försökte göra henne mer bekväm och Mel B sade att:

Annons

 ”Det är helt okej att vara nervös. Helt förståeligt. Var inte nervös. Jag vet att det är en stor scen och att det finns många människor här, men du är här av en anledning så kör på och lycka till!”

Och det var precis det som Courtney behövde höra. Hon behövde bara några sekunder med Black Crowes ”Hard to Handle” för domarna att bli paffa. För en karisma, för en talang och framför allt för en röst!

Efteråt sa Simon Cowell: ”Du är som ett lejon” medan Howie Mandel tillade: ”Du är inte från den här tiden. Du är från en helt annan tid.”

Domarna var så imponerade av henne att de till och med jämförde henne med Janis Joplin, vilket var en av 60-talets största sångare.

Se klippet nedan så kommer du att förstå och hålla med domarna.

Se klippet här:

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Annons
Dela på Facebook