Otroligt

Din tummes vinkel avslöjar mycket om din personlighet — här är vad det betyder!

Annons
av nuntium
21 mars, 2018
Annons

En sak som vi alla har gemensamt är att vi är människor. Våra kroppar och kroppsdelar är utformade mer eller mindre på samma sätt, vare sig vi vill eller inte.

Om man studerar de olika kroppsdelarna så kan man komma fram till att de kan säga en hel del om oss själva och vår personlighet, utan att vi ens visste om det själva.

Annons

Någon som har visat sig vara intressant är vilken vinkel som du har på din tumme. För beroende på åt vilket håll den lutar åt så kan den avslöja mycket om dig.

Du kanske inte har tänkt på det tidigare, men då är det god tid att ta sig en titt på tummen och kolla åt vilket håll den lutar. För om du gör det, kommer du kunna lära dig både det ena och det andra genom det här testet.

Så gör tumme upp och kolla på bilden här nedan.

Vilken har du? Har du nummer 1 eller nummer 2?

För dig som har nummer 2:

Om du har en böjd tumme så är du väldigt bra på att uttrycka dig när det kommer till dina personlighetsdrag och tankar.

Det finns stor risk att du är en välbalanserad person — eller att du är en person som har två olika sidor, beroende på din förmåga att uttrycka och kontrollera dina känslor.

För dig som har nummer 1:

Om du har en rak tumme så är du en väldigt seriös person som kan göra dig lite mindre lekfull. En sak som kan upplevas som negativt är att människor har en tendens att uppfatta människor med rak tumme som svaga och opålitliga.

Men det betyder inte att du inte kan uppfattas som pålitlig ändå.

Det finns även fler egenskaper men dessa tänker vi inte gå in på. Utan vill du veta mer om dessa egenskaper, så får du se videoklippet här nedan.

Se klippet här:

Dela gärna detta test med dina vänner så de får reda på vilken personlighet dom har!

Annons
Dela på Facebook