Kändisar

Den svenska Hollywoodfrun har polisanmält Leif GW Persson för grovt förtal – Nu slår Leif GW tillbaka med ett Instagramklipp.

av nuntium
11 oktober, 2018
Annons

Tidigare har ni fått läsa om bråket mellan Hollywoodfrun Gunilla Persson och Leif GW Persson.

Kriminologen uttalade sig i TV4:s program ”Brottsjournalen” om Gunilla Perssons problem med lagen och rättvisan.

Annons

När Gunilla sedan fick höra om detta polisanmälde hon Leif GW Persson för grovt förtal, vilket hon även skrev på sin Instagram.

Det stannar inte där, utan nu slår GW tillbaka på sin Instagram och förklarar att det är ansvarig utgivare för TV4:s ”Brottsjournalen” som i så fall kommer att hamna i finkan. Han menar även att chansen är väldigt liten.

– Jag såg i tidningen att den där Hollywoodfrun, jag måste ha förträngt namnet hon var upprörd av det jag har sagt i Brottsjournalen och nu skulle hon minsann polisanmäla mig och se till att jag hamnar i fängelse.

Han fortsätter med:

– Men då har hon fått det mesta om bakfoten, det kanske inte är första gången, nämligen så skyddas jag av tryckfrihetslagstiftningen. Så att om det är någon som kommer att hamna i finkan, vilket jag har väldigt svårt att tro, så är det ansvarig utgivare för programmet.

– Med förtal är det så praktiskt att det där om det är sant eller inte har ingen som helst avgörande juridisk betydelse, utan du kan säga något som är 120 procent sant och ändå dömas för förtal

Gw ger även en annan känga till Gunilla.

– Allt detta vet jag naturligtvis till skillnad från Hollywoodfrun. Mina åsikter kvarstår oförändrade.

Se klippet nedan:

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Leif GW Persson Official (@leifgwperssonofficial)

Dela på Facebook

Annons