WOW

Den hemlösa mannen får en ordentlig rakning och klippning på länge – går knappt att känna igen efteråt. Wow!

Annons
av nuntium
16 augusti, 2017
Annons

Utseendet är långt ifrån allt, men för ens egna självkänsla kan det betyda oerhört mycket. Särskilt om du har det svårt i övrigt.

Frisörsalongen som heter Male Essentials ligger i British Columbia. När de öppnade sin lokal så hade personalen gett ett nyårslöfte, som sa att de ville försöka göra skillnad för de hemlösa i staden.

Annons

”Om du verkligen vill hjälpa hemlösa, försök inte att ändra på dem så att de ska passa in i din värld. Ge dem istället självförtroendet och möjligheter att ta sig ur sin situation”, är frisörsalongens budskap.

Salongen har hjälpt flera hemlösa och en av dom är Luke. Eftersom han befann sig i den situation som han gjorde hade han inte haft råd att gå till frisören för att klippa och raka sig.

På dagarna brukar han gå runt på stadens gator med sin sovsäck på axeln och fråga andra människor om pengar till mat. Ni kan tänka er vilken svår situation man är i då.

Hans välvuxna skägg gjorde att han blev känd som ”Jesus” bland bekanta och andra människor på gatan.

Nätterna spenderade Luke mestadels i en byggnad i staden som nu hade sett sina sista dar och skulle rivas. Male Essentials ville peppa Luke att försöka ordna upp sin situation och gav honom därför en rejäl klippning och en ordentlig rakning.

När salongen var klara med Luke så gick det knappt att känna igen honom. Vi hoppas att detta gav Luke en nytändning till att göra allt för att förbättra sin situation till det bättre.

Se klippet nedan, det går knappt att känna igen Luke.

Stort tack till alla ni frivilliga människor om gör allt ni kan för att ställa upp på de människor som har det svårt i samhället.

Dela gärna den här otroliga förvandlingen med dina vänner.

Annons
Dela på Facebook