Annons
Nyheter

Den här bilden på politikern och babyn har gjort människor rasande – kan du se varför?

av nuntium
11 september, 2017
Annons

Människor är inte överens. Är den här bilden opassande eller bara mänskligt? Efter den gångna helgen så har reaktionerna varit varierande på den bild som Australiens premiärminister Malcolm Turnbull laddat upp på Facebook.

Bilden som Malcolm publicerade på sin Facebooksida i lördags när han sitter och håller i en liten baby samtidigt som han håller ett glas i den andra handen.

Annons

Bilden är tagen under den australiska fotbollsmatchen mellan Sydney Swans och Essendon Bombers. Sedan den laddades upp på Facebook så har den fått över 18 000 gillamarkeringar och runt 2000 kommentarer. Varför har reaktionerna varit så starka?

Jo – för att Malcolm är premiärminister och sitter på bilden och håller om ett barn samtidigt som han har en öl i sin hand.

En person skriver i en kommentar på Facebook: ”Dricker alkohol medan han håller ett barn.. Hmmm, det kanske inte är något som vi vill göra reklam för”. Medan en annan skriver: ”Måste du dricka alkohol medan du håller i barnet? Funkade det inte med bara en läsk?”

Den tredje skriver: ”Är det någon som ser det oansvariga i att en vuxen person håller i ett barn medan han jonglerar med en öl? Och när blev det okej att dricka medan man håller i ett barn? Jag tycker att det är vidrigt att se människor andas alkohol över barn men jag är tyvärr inte förvånad”

Brittiska Daily Mail var snabb på att uppmärksamma premiärministerns inlägg och de kommentarer som poppat upp allt eftersom. Vissa är skeptiska till att han håller i en öl samtidigt som han håller ett barn men det fanns även de som visade sitt stöd till premiärministern.

”En fantastisk bild på farfar som håller i sitt barnbarn. Du måste njuta av dessa ögonblick, för som farförälder vet du aldrig hur mycket tid du har med dina barnbarn”, skriver en person.

”Vilken vacker bild. Han gör det alla i Australien gör: Tittar på fotbollen, njuter av en öl och sin familj”, skriver en annan.

En annan person konstaterar:

”Oavsett var du står politiskt, han är en man som älskar sina barnbarn och det är inget fel med det överhuvudtaget”.

Inläggets mest gillade kommentar valde att sätta ner foten rejält:

Vad tycker du? Låt oss veta i kommentarsfältet!

Annons
Dela på Facebook