Kändisar

Därför vägrar Samir avslöja varför det tog slut med Sigrid

Annons
av nuntium
27 februari, 2019
Annons

Samir Badran och Sigrid Bernson gick nyligen skilda vägar. Men nu vägrar artisten att svara på frågan om varför det tog slut mellan paret.

Samir och Sigrid träffades under Let´s Dance 2017, då de dansade tillsammans. Det uppstod snabbt gnistor mellan dem och det dröjde inte länge innan de blev ett par.

Annons

I januari kom Samir med beskedet att han och Sigrid hade gått skilda vägar efter att ha varit ett par i två år.

”Det e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare”, skrev Samir då på sin Instagram.

View this post on Instagram

STOCKHOLM LEVERERAR SOL 🕶

A post shared by S A M I R B A D R A N (@samirbadrans) on

Samir gästade Anis don Demina och Joey Massas podcast ”Det är inte hybris om det är sant” tidigare i veckan. I podcasten får Samir frågan om han tycker att det är jobbigt att gå igenom ett uppbrott offentligt.

– Allt i mitt liv visas ju upp. Helst hade jag velat ha det privat, det hade varit skönare, svarade Samir i podden.

Enligt Samir är det Sigrid som har tagit uppbrottet hårdast. Han berättar i podcasten att det var han som ville göra slut och att han var väldigt bestämt med vad han ville.

– Jag tror Sigrid tyckte det var fett jobbigt alltså. Hon snackade med en polare till mig och berättade lite. Det blir lite hårdare alltså med tanke på att det blir så jävla många som blir involverade i hela grejen. Det är inte bara ens familj som ska in och fråga, alla ska in och fråga, säger han i podden.

Vägrar fråga på varför det tog slut

Samir svarar på flera andra frågor som också rör uppbrottet men när frågan om varför det tog slut kommer, vägrar han svara.

– Jag kan inte ta det här. Jag är ledsen bror, det är för känsligt. För hennes skull, säger Samir i podden.

För några veckor sedan skaffade Samir Tinder och lever nu livet som singel fullt ut. Han har också börjat skapa musik igen och har nyligen släppt en låt tillsammans med Anis don Demina.

Annons
Dela på Facebook