WOW

Chefen trodde att dom var själva — men allt fångades på övervakningskameran

Annons
av nuntium
16 april, 2018
Annons

Känslan som uppstår när du tror att du är själv och ingen ser dig, men sedan så är det inte så. Det är rätt så pinsamt när man sedan inser att det är fler som sett och hört allting.

Om man visste om att andra människor såg och hörde hade man kanske agerat på ett helt annorlunda sätt. Men istället så gör man det vilket resulterar i en otroligt pinsam situation.

Annons

Dagens samhälle har gjort oss oerhört digitala. Vi människor går ständigt runt med kameror i våra fickor (mobiltelefonen) och det sitter övervakningskameror lite överallt, där man minst anar det.

Så med andra ord så är vi rätt övervakade idag. Men tur nog så är det inte många som har tillgång till dessa övervakningsfilmer och människor tittar inte på dessa ifall de verkligen inte måste.

Så det är ju väldigt bra att vi har övervakningskameror. Det ökar tryggheten i samhället.

Det du kommer få se nu fångades i en hiss. I hissen står en anställd tillsammans med hennes chef. Chefen trodde att ingen såg dom, men det visade sig att övervakningskameran fångade alltihopa.

Chefen visste inte att övervakningskameran satt där, men alltihopa fångades på film!

När man ser det kameran fångade så får man nästan en chock. Från ingenstans så börjar dom dansa och bjuder på en show utan dess like. Hur härligt ser inte detta ut att vara?

Tänk dig själv att åka hiss och rätt vad det är så börjar alla i hissen släppa loss.

När man ser klippet så förstår man varför flera miljoner redan har sett det.

Se det som hände i hissen här:

Klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, ifall du inte redan har gjort det.

Annons
Dela på Facebook