Kändisar

Bondemamman Caroline Kejbert om kaoset med dottern under resan

Annons
av nuntium
17 juni, 2019
Annons

Bonde söker fru-profilen Caroline Kejbert berättar om hur det var att resa med dottern Wilda för första gången.

Hon är säker på en sak – hon kommer inte att köpa italienska blöjor igen. ”Det var lite annorlunda än de här hemma som vi är vana vid”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.

Annons

Bonde söker fru- paret Caroline Kejbert och Joacim Rickling hittade kärleken i varandra under programmet 2017. Paret flyttade ihop efter inspelningarna och fick sitt första barn, Wilda i början av året.

Familjen har nu varit på sin första utlandsresa tillsammans och i ett inlägg på sin blogg berättar Caroline om ett kaos som uppstod när deras vanliga svenska blöjor tog slut.

View this post on Instagram

Här sitter vi under korkeken och har det bra🌳 Firar vackra brudparet Maria och Johan på kusten i Stenungsund! Fantastiskt bröllop och kommer med största sannolikhet bli en oförglömlig kväll ♥️ #johanmaria2019

A post shared by Caroline Kejbert (@carolinekejbert) on

Vi hade fått slut på våra blöjor som vi hade med så sista dagen fick vi kliva in på de italienska blöjorna som faktiskt var lite annorlunda än de här hemma som vi är vana vid, eller ja de var framförallt mycket tunnare. Så på hemresan hände en liten olycka i Jockes knä”, skriver hon.

Caroline skriver att hon har hört att det är vanligt att bebisar blir oroliga i magen av att flyga, men Joacim  var säker på att läckaget var på grund av den italienska blöjan.

Hemma i Sverige igen var de tvungna att byta blöja i bilen och återigen till den italienska varianten.

Det resulterade i att Wilda fick åka naken hem i en ny blöja. Vi hade slut på extrakläder i väskan, haha! Men det var så varmt ute så det gjorde ingenting, och Wilda var gladare än någonsin när jag hoppade in i bilen”, skriver Caroline Kejbert.

Annons
Dela på Facebook