Annons
Oj

Hon laddade upp den här bilden på Instagram – sen insåg hon det katastrofala misstaget

av nuntium
10 september, 2019
Annons

Sociala medier har blivit en del av många människors liv. Om vi kollar i Sverige så använder ungefär varannan invånare Facebook, vilket är runt 5 miljoner människor. Totalt sett så spenderar vi massvis med tid på Facebook och andra sociala medier.

Det är fantastiskt på det sättet att vi har fått möjlighet att nätverka med människor på ett helt annat sätt som vi inte gjort tidigare men sedan så finns det även en baksida med det också.

Annons

Ifall du laddar upp någonting på sociala medier så ligger det alltid kvar på nätet sedan, oavsett om du vill eller inte. Det är svårt att komma ifrån detta.

Men då tänker du förmodligen att det inte gör någonting. Och det är ju sant, i alla fall om man laddar upp material som inte är pinsamt.

Den här tjejen laddade upp den här bilden på Instagram:

Men kort därefter så insåg hon sitt katastrofala misstag, men då var det redan försent. Bilden var redan publicerad och hade börjat sprida sig på grund av detaljen som finns i bilden. Nu är bara den stora frågan, lyckas du se den?

Vid en första anblick så lägger man inte märke till det, men när man sedan får reda på vad man ska kolla efter så blir det rätt uppenbart.

Många människor har reagerat på bilden och tycker det är äckligt, medan andra människor skrattar åt hennes misstag.

Vad tycker du?

Se vad det var som inte skulle vara med på bilden i klippet här nedanför.

Se klippet här:

Klicka på ”gilla”-knappen här ovan, eller under, om du inte redan har gjort det.

Annons
Dela på Facebook