Kändisar

Bianca Ingrosso flyttar hem till mamma Pernilla Wahlgren

av nuntium
12 augusti, 2019
Annons

Bianca Ingrosso flyttar hem till sin mamma Pernilla Wahlgren, trots att hon köpte en ny lägenhet i början av året för nästan 10 miljoner kronor.

I början av 2019 kunde man läsa om Bianca Ingrossos, 24, nya lyxlägenhet. Den ligger på Östermalm i Stockholm och utgångspriset var 9 950 000 kronor.

Annons

Ingen dålig investering, men i nuläget så bor alltså inte tv-profilen i sin drömlägenhet. Efter en totalrenovering av fastigheten så måste hon nu flytta ut under en tid.

Planen var att bo hos pojkvännen Phillipe Cohen, 25, som dessutom själv har lägenhet i samma fastighet. Men nu berättar Bianca själv att hon har flyttat hem till mamma Pernilla Wahlgren.

Gästade nyhetsmorgon

Under helgen så gästade Bianca Ingrosso Nyhetsmorgon i TV4 och berättade om sin bostadssituation, då hon inte kan bo i sin lägenhet utan flyttat hem till mamma på Lidingö.

– Min lägenhet håller på att renoveras, det är slutspurten där, så jag bor hos mamma nu, säger Bianca Ingrosso som också berättar att hon märkt nya sidor hos sin mamma under tiden.

– Herregud, hon har så mycket grejer och hon blir bara mer och mer lik min mormor. Hon har börjat ändra parfymer till lite mer gammeldags parfymer så det luktar som att jag kommer hem till mormor. Och det är bara mögliga meloner i kylen, allt är så varmt. Det är så varmt. Så ja, det är mysigt, skrattar Bianca.

Slutat följa pojkvännen på Instagram

Varför hon inte bor hos pojkvännen Phillipe framkommer inte i intervjun. Paret separerade i januari men har senare under våren hittat tillbaka till varandra.

Nu verkar det dock vara frostigt igen mellan paret. Båda har nämligen slutat följa varandra på Instagram.

Många följare till Bianca är nyfiken på vad statusen egentligen är mellan henne och Phillipe, men hittills så har hon inte uttalat sig om situationen.

Dela på Facebook

Annons