Kändisar

Bianca Ingrosso berättar sanningen om relationen med Phillipe – efter följarnas frågor

av nuntium
13 augusti, 2019
Annons

Under en tid har Bianca Ingrosso legat lågt med att uttrycka sig om sitt förhållande med Phillipe Cohen.

Följarna undrar om det fortfarande är ett par. Nu berättar Bianca sanningen.

Annons

Paret har gjort slut till och från och efter en tid som singlar började paret träffa varandra igen.

– Jag träffar en människa nu som jag inte är redo att ha på kamera, sa Bianca Ingrosso då i en vlogg, och efter en tids tystnad avslöjade hon att det var Phillipe som var den hemlige personen och att paret hade återupptagit relationen igen.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Efter deras återförening var Bianca och Phillipe öppna med deras kärlek och syntes titt som tätt i sociala medier tillsammans. Men nyligen slutade paret att följa varandra på Instagram och resan till Spanien, som var menat för de båda att åka på, åkte Bianca iväg ensam på.

Många av följarna har nu frågat vad som egentligen har hänt mellan paret, men varken Bianca eller Phillipe har valt att svara på kommentarerna. Paret har heller inte synts till på varandras sociala medier.

View this post on Instagram

Blev inget Way Out West för mig i år då jag är inne på chill mode i nya lägenheten 👌🏻Vet btw inte vad det är med mig på senaste tiden men jag är sååååå trött 😴

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Bianca Ingrosso ger nu svar på tal om hur relationen ser ut i dagsläget till Hänt.

– Förhållande går upp och ner. Och jag har bara valt att, jag pratar om så mycket, så jag pratar inte om oss just nu. Men saker går upp och ner hela tiden, har hon sagt till Hänt.

 

Dela på Facebook

Annons