WOW

Barnen ligger blickstilla på marken – när polishelikoptern inser varför agerar de direkt

Annons
av nuntium
6 april, 2020
Annons

Barn är fullkomligen fyllda av idéer och tankar, ibland kan det ge föräldrarna huvudvärk men i vissa fall kommer det väl till pass.

De här barnen kom på en kreativ lösning i en allvarlig situation som verkligen hjälpte polisen. Det hela började med att ett gäng barn var ute för att leta efter påskägg. Det var ett välgörenhetsevent för att samla in pengar till en pojke med leukemi.

Annons

Mitt i leken hör barnen plötsligt en helikopter. När de tittar upp mot himlen ser de att det är en polishelikopter som åker runt området.

Samtidigt ser barnen även två okända män springa över fältet. Polisen var för långt bort för att se männen och barnen börjar hoppa och skrika för att få polisens uppmärksamhet.

Det hjälper dock inte och snart förstår barnen att polisen inte ser dom. Då får två av barnen en genial ide. De ber resten av ungarna att lägga sig ner på marken, för att forma en mänsklig pil som pekar i riktningen mot de okända männen.

Till en början tror poliserna i helikoptern att barnen bara leker. Men efter en stund ser de pilen och tittar åt riktningen som den pekar, och upptäcker de två männen.

Tack vare barnens smarta idé kunde männen gripas och polisen flög därefter tillbaka till fältet för att tacka barnen för deras hjälteinsats.

De gripna männen, som var 27 respektive 28 år gamla, greps misstänkta för inbrott och släpptes mot borgen i väntan på rättegång.

Se barnens geniala insats i videon nedan:

Själv hade jag aldrig ens tänkt tanken på den här idén. Dela videon med era vänner om du också är imponerad av barnens idérikedom!

Annons
Dela på Facebook