Oj

Barnen är fast i ett brinnande hus – då inser pensionerad polishund allvaret och agerar direkt

Annons
av nuntium
28 juli, 2020
Annons

Det är inte för intet som man säger att hunden är människans bästa vän, och det stämmer verkligen i det här fallet.

Familjen Feaser, i Longwood, Florida, fick en av sina värsta mardrömmar besannade. När deras grannar satt och grillade en kväll så hörde de plötsligt en explosion. De sprang snabbt över till familjens hus som helt plötsligt stod i lågor, skriver Today Parents.

Annons

Grannarna, Chip och hans son Andrew, ringde snabbt brandkåren som kom så fort de kunde. När brandkåren väl var på plats så hade föräldrarna Brett och Margo lyckats ta sig ur det brinnande huset.

Men kvar bland lågorna fanns deras två barn, vid endast 2 och 4 års ålder.

Rusade in i elden

Brandkåren gjorde allt i sin makt för att få ut barnen men röken i huset var för tät för att de skulle kunna hitta barnen.

Då bestämde sig familjens tyska schäfer Maxx för att rycka in. Hunden tog sats och rusade in i det brinnande huset, med brandmännen i hasorna. Den modige hunden Maxx visade vägen in till barnens rum och brandmännen lyckades få med sig dem ut.

Familjen hamnade på sjukhus tillsammans med deras hjälte till hund, men har lyckats återhämta sig och mår under omständigheterna bra.

Källa: Seminole County Sheriff’s Office

Vilken hjälte hunden Maxx är! Han visar att hundar är fantastiska djur som är otroligt lojala och omtänksamma mot människor. Dela artikeln så fler få ta del av schäferns hjältedåd!

Annons
Dela på Facebook