Historier

Anna går på anställningsintervju hos polisen i Kiruna – det polisen säger i slutet lämnar oss mållösa

av nuntium
24 januari, 2018
Annons

När det är dags att söka jobb eller när det väl är dags för arbetsintervju så pirrar det alltid lite extra i magen. Man är lite nervös för hur det ska gå samtidigt som man vill visa framfötterna och lämna ett så gott intryck som möjligt.

Samtidigt som man ger den bästa bilden av sig själv så gäller det att man inte skenar iväg och skryter för mycket, då det ofta kan upplevas fel.

Annons

Den här roliga historien är ett klockrent exempel på att det kan bli lite tokigt ibland. När jag läser sista raden så brister jag fullständigt ut i skratt så det här skämtet blev jag bara tvungen att dela vidare.

Anna, som är 19 år gammal och en väldigt vacker kvinna sökte jobb hos den lokala polisstationen i Kiruna. Polischefen förstod väldigt snart att Anna inte hade den kvalificering som krävs för att få jobba hos ordningsmakten.

Trots det så ville han ändå ge tjejen en chans att visa vem hon var. Han tyckte hon ändå var modig som hade vågat sig dit för att söka jobb.

”Vad är 100 delat på 5?”

Polisen som tog in Anna på intervju hade ingen aning vad han skulle ställa för frågor för att få det att framgå tydligt att hon inte för tillfället var kvalificerad för att jobba som polis.

Han tog upp hennes CV och kollade igenom, sedan frågade han henne:

– Okej, du ska få några frågor. Vad är 4 plus 4?

Anna var mycket självsäker när hon svarade:

– Eh… Det är 8…

– Det stämmer mycket bra. Men vad är 100 delat på 5 då?

– Det är 20, svarade kvinnan.

– Det stämmer bra. Nu till sista frågan: Vem mördade John F. Kennedy?

– Det är jag faktiskt inte helt hundra på, erkände Anna med lite stammande röst.

– Okej, men vet du vad! Gå hem och fundera på det, när du sedan har listat ut vem som låg bakom mordet, så kom tillbaka då, sa polisen och tänkte att det förmodligen var sista gången han såg Anna.

Anna skyndade sig hem för att sidan ringa upp sin bästa vännina, samtalet som sedan uppstod var följande:

– Hur gick det med jobbet du skulle söka? Frågade väninnan till Anna.

– Du skulle bara veta! Inte nog med att jag fick jobbet, svarade Anna medan hon kippar efter andan, och fortsatte: Jag har redan fått min första mordutredning!

Om du skrattade, var generös och dela den vidare till dina vänner!

Dela på Facebook

Annons