Kändisar

Anders Bagge avslöjar det nya glädjebeskedet med frun Johanna

av nuntium
30 juli, 2019
Annons

Anders Bagge avslöjar gåvan som han och hans älskade Johanna Lind Bagge verkar så glada över.

Anders Bagge, 51, som många av oss känner igen ifrån TV4:s Idol, där han suttit som en av jurymedlemarna i hela tio säsonger. Nu kommer han tillsammans med sin älskade Johanna Lind Bagge, 47, ut med nya besked. Han avslöjar gåvan som paret är så glada över, ett år efter deras sagolika bröllop.

Annons

– Vilken morgon!! skriver Anders Bagge på sin Instagram.

I slutet av förra sommaren sa Anders Bagge och Johanna Lind Bagge ja till varandra. Det var ett vackert bröllop där familj, vänner och såklart deras fyra hundar Iris, Sonja, Selma och Ebba närvarade.

Eftersom både Anders och Johanna är riktiga djurvänner var det en självklarhet att deras älskade hundar skulle närvara. De som står parets hjärta allra närmast.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Anders Bagge (@andersbagge1)

Nästan ett år efter bröllopet är det dags att avslöja parets fina bröllopsgåva. Anders har lagt upp ett klipp på sitt Instagram där han skriver:

– Vilken morgon!! Helt spegelblank, endast Pekka är vaken, hittade mina byggtofflor till slut! skriver Bagge.

I nästa andetag avslöjar han bröllopsgåvan: En båt.

– Såg ni båten i början? Den fick vi @johannalindbagge i bröllopsgåva av massa härliga vänner återkommer med jungfru tur, vi ska bara köpa ett vackert gammalt paraply och en riktigt hög hatt till stunden i ära, skriver Anders.

Dela på Facebook

Annons