Otroligt
Annons

Alla hånar ”grott mannen” för sin livsstil – när dörren öppnas till hans hem blir dem helt tysta

av nuntium
22 juni, 2018
Annons

De allra flesta av oss lever ett ganska alldagligt liv med mycket teknik runt oss. Detta tack vare en bra utveckling och smarta uppfinningar som har kommit genom åren.

Vi har allt från el till rinnande vatten och möbler, maskiner som gör vardagen väldigt enkelt för oss.

Annons

Det var längesen vi tvingades bo i grottor. Men för en man, Angelo Mastropietro som är bosatt i Worchestershire, Storbritannien, är detta i högsta grad verkligheten. Han lämnade sitt liv i Australien som en framgångsrik författare, för han kände att han behövde förändring i livet.

Den förändringen ledde han till en grotta.

År 2007 diagnostiserades han med MS, och började sedan undra hur han verkligen ville leva. Tio år tidigare hade han kommit i kontakt med en gammal grotta. Det var en dag då han var ute och gick och det började regna. Han sökte skydd för regnet under grottan, som han sedan inte kunde glömma. Det var helt enkelt något magiskt med den.

Grottan var 250 miljoner år gammal, skriver Daily Mail.

Han visste att han var tvungen att återvända dit. Till att börja med såg det inte speciellt ut för omvärlden, men titta bara på hur insidan ser ut idag.

Det har kostar mycket energi och pengar, 130 000 euro, vilket motsvarar ungefär 1 170 000 svenska kronor, har det kostat Angelo, och det tog han åtta månader innan han kunde flytta in.

Efter all denna renovering finns det alla bekvämligheter i grottan som man kan tänka sig.

Se klippet nedan på hur magiskt Angelo har renoverat och inrett stugan.

Se klippet här:

Glöm inte att klicka på ”gilla”-knappen här nedan, eller ovan, om du inte redan gjort det.

Dela på Facebook
Annons