Djur

Hans hundar ballar ur fullständigt i bilen när de listar ut vart husse tar dem

av nuntium
22 september, 2017

De flesta hundar älskar att gå till parken. Vi har ju tidigare bland annat sett hundar som till och med vägrar att LÄMNA parken. Då kan du nog gissa hur upphetsade de blir när de äntligen får reda på vart de är på väg? Och du kan ju tänka dig vilket liv det blir när det är tre stora hundar i bilen!

Husse är på väg till parken med sina tre bjässar till hundar, men har inget berättat. När de tre matar på varandras spänningar och förväntningar blir de snart en väldigt galen biltur för husse.

Annons

Vad som tidigare beskrevs hände med den här killen, som spelade in sin resa på väg till parken – och klippet är verkligen hur mysigt och roligt som helst!

Lugnt till en början

I början av klippet är allt lugnt och fint och ser ut att vara helt i sin ordning. När husse sedan frågar sina tre håriga vänner, ”Okej, var ska vi åka?”, byts lugnet snabbt ner till vansinnigt härliga förväntningar och uppspelningar, där alla tre dessutom triggar igång varandra. Lyckligtvis visar det sig att deras husse är väldigt tålmodig.

De tre hundarna av rasen korthåriga vorsteh anses vara en av de mest mångsidiga sporthundarna. De jagar fjäder- och furredjur och kan till och med spåra rådjur. Vorsteh behöver mängder av kraftfulla övningar, annars kan de bli nervösa och destruktiva, så hundarnas enorma kärlek till parken är egentligen bara helt naturlig – men rolig! Det ligger i deras blod.

Se klippet nedanför! Kanske får du dig ett härligt skratt också?

DELA klippet med dina vänner, så de också kan få sig ett gott skratt!

Annons
Dela på Facebook