Intressant

8 saker som lyckliga par gör tillsammans varje morgon

av nuntium
28 december, 2018
Annons

Det finns vissa saker som lyckliga par gör varje morgon. Enligt dessa par så är det vissa morgonrutiner som gör dom till ett lyckligt par.

Att få vakna upp bredvid sin älskling är riktigt mysigt. Att få stanna kvar i sängen och gosa ett tag innan man går upp och tar tag i dagen är underbart. Men alla gör inte så. Finns det några speciella morgonrutiner som lyckliga par gör?

Annons

Ja, det finns åtta saker som lyckliga par gör tillsammans enligt Huffinton Posts läsare och experter. Här nedan kommer du få reda på vad lyckliga par gör tillsammans varje morgon. Det här är kanske någonting som du och din älskling ska ta efter.

1. Skapar ögonkontakt med varandra

En läsare säger att medan dom borstar tänderna så kollar de varandra i ögonen. Snacka om två flugor i en smäll. Borsta gaddarna i några minuter samtidigt som man kollar sin partner i ögonen. Mysigt!

2. Myser med varandra

Ställ klockan några minuter tidigare. Då hinner ni mysa några minuter tillsammans. Enligt en äktenskapsbloggare är det just den här rutinen som gör att hon och hennes man håller ihop. Det är även den bästa rutinen på hela dagen enligt henne.

3. Försöker gå upp ungefär samtidigt så ofta de kan

Enligt en terapeut, så har många par väldigt olika morgonrutiner. Men att gå upp ungefär samma tid innebär att man får tid för samtal, man hinner kramas lite och att överhuvudtaget träffas innan man åker iväg till jobbet.

4. Njuter av en kopp kaffe eller te tillsammans

En läsare berättar hur de äter frukost tillsammans. De berättar även för varandra om de har några planer. Under den här tiden hinner dom även gå igenom dagens hushållssysslor som kan fördelas jämt.

5. Pussa varandra adjö

Att pussa varandra adjö är enligt en läsare extremt viktigt innan man går. På så vis får man närhet och kanske saknar sin partner lite extra under dagen.

6. Använd inte elektronik

När ni pratar med varandra så lägg ifrån all elektronik. Den fångar så mycket av er uppmärksamhet. Det är ett hett tips från en terapeut.

7. Dela upp morgonsysslorna

Det kan vara bra att dela upp morgonsysslorna. Gör det i den mån det går. Att arbeta som ett team är nämligen bra för relationen.

8. Le på morgonen – oavsett hur trött du än är

Enligt en psykolog så är det jätteviktigt att le även om ni känner er stressade och det är hektiskt. Ett leende smittar av sig.

Dela gärna denna lista med din partner. Jag tror ni kan ha stor nytta av den i framtiden.

Dela på Facebook

Annons