Intressant

8 personer erkänner det sjukaste som hänt i sänghalmen

Annons
av nuntium
8 oktober, 2019
Annons

Vad är de sjukaste scenariot du kan tänka dig i sovrummet? Dessa berättelser som de här personerna delat med sig av till Buzzfeed är garanterat värre än du kan tro!

1. Hål i pungen

Annons

”En gång följde jag med en kille hem efter att ha gått på ett par dejter. Till slut fick jag reda på att han hade en töjning mellan sina bollar (så som vissa gör med sina öron). Han hade ett hål på fem centimeter mellan sina pungkulor. Han ville att jag skulle stoppa in mitt finger genom hans pungpåse och dra hårt. Jag ringde honom aldrig igen.”

– Amelia Corwin

2. Fis i munnen

”Min pojkvän var lekfull under förspelet och började kyssa mig överallt. Oturligt nog visste jag inte vart han var påväg. Precis när jag trodde att det var säkert att släppa en ljudlös rackare fes jag rakt in i hans mun. Det blev en hel del tandborstning efter det.”

– Katy Day

3. Sperma i näsan

”När mitt ex drog ut den sprutade han sig själv rakt upp i näsan. Sen spydde han eftersom det droppade ner i halsen.”

– Janis M. Brooks

4. Påkommen

”Första gången jag hade sex kom mamma in i rummet. Jag hoppade iväg från min flickvän och tog täcket med mig när hon låg utsträckt på sängen. Jag svor för min mamma att det inte var som det såg ut.”

– Mike Vance

5. Attackerad av katten

”Natten som jag friade till min fru hade vi riktigt hett sex. Vi körde hårt i sängen utan täcke. Då hoppade vår nya kattunge upp i sängen och började slå mina bollar med sina tassar.”

– FreeBeerHotWings

6. Bollar i rumpan

”Min pojkvän och jag var hos mina morföräldrar och gick ner i källaren för att ’spela lite biljard’. När vi började ha sex i stället tyckte han att det var en bra idé att stoppa in en biljardboll i min rumpa. Jag fick en chock och hade så ont. Jag var tvungen att gå upp för trapporna, förbi min mormor med biljardbollen i rumpan, och bajsa ut den i toaletten. När jag satt på toan märkte jag att min pojkvän stoppade in en golfboll därinne också.”

– Marina Ruffles

7. Heta fingrar

”Sexet gick bra tills min pojkvän började fingra mig. Det började brännas i min nedre region. Vi hade precis kommit tillbaka från Buffalo Wild Wings där vi hade lyckats äta 12 Blazin’ Wings (väldigt starka kycklingvingar, reds. anm.) och tryckte sedan in sina otvättade fingrar i min vagina. Det brändes så mycket att jag domnade bort och var tvungen att lägga is på mig själv.”

– Bernie Leigh

8. Slemmigt

”Jag hade ett ex som gillade att suga i sig finnar från kvinnors kroppar och använda deras slem för att tillfredsställa sig själv. Det var äckligt.”

– Chertsy1

Annons
Dela på Facebook