Kärlek

8 chockerande sanningar du inte visste att hon döljer för dig

av nuntium
25 november, 2017
Annons

Hon döljer definitivt dessa för dig.

Vi har alla hemligheter, även från de vi håller nära oss. Ibland kan det vara avsiktligt, medan vid andra tillfällen inte.

Annons

Från de minsta av saker till de stora livsförändrande händelser kan du hålla en hemlighet från din betydelsefulla andra hälft. Gör det dig lite mindre till älskling? Definitivt inte. Ibland kanske han inte är lika förstående som du vill ha honom, med tanke på omständigheterna.

På samma sätt kanske hon inte är lika öppen som du vill att hon ska vara, även med tanke på omständigheterna. Det finns ordentlig tid för allting. Innan du når den punkten är saker du behåller från honom hemligheter, oavsett om du gillar det eller inte.

Så för alla killar där ute som ofta befinner sig i förundring över vad deras livs kärlek kan hålla dolda från dig. Läs dessa chockerande sanningar om vad hon döljer.

1. Kvinnor berättar allt för sin bästis

Hon kanske berättar för dig, men hennes bästis håller hennes rygg vid alla lägen. Det betyder att allt som ni bråkar om så vet hennes bästa vänner det inom kort också. Varför ? Därför att hon vet att så småningom kommer hennes bästa vänner att hålla sig längre än hennes man.

2. Kvinnor håller sina skönhets tips hemligt

Hon kan se vacker ut utan en touch av mascara eller ett streck av pulver, men det finns tillfällen då den naturliga skönheten överstiger den naturliga taggen och knappast ser mänsklig ut. Så döljer hon det faktum, men ja, hon kryper ut ur sängen tidigt på morgonen bara för att lägga till den rörliga mascaran och pulver. Varför? Enkelt. För att hon ska se bra ut får hon att känna sig trygg och självsäker.

3. De behöver ensamhet

Visst, ibland är kvinnor behövande medan de andra gånger vill gråta ensam. Men deras ” ensamma tid” tenderar att skilja sig åt beroende på situationen. Hade ni ett bråk? Hon kommer att vilja lägga klackarna och gå igenom stan med sina bästa vänner utan en kille i sikte.

Varför? På grund av din stödjande natur behöver de ensamhet att tänka på vad som händer i livet. Men det gör vi alla, så det kan du inte skylla på dom. Även om de kommer hålla de dolt från dig, så du inte får fel idé och skyller på dig själv.

4. De tycker troligen inte om din mamma

Har hon någonsin berättat för dig hur mycket hon vill hugga din mamma med en penna? Det faktum att hon inte uttrycker sådana känslor för dig om din mamma beror på att en, vilken typ av flickvän skulle hon vara då. Visst hon kan ha mycket negativa tankar om din mamma men det betyder inte att hon kommer dela dom med dig.

5. Kvinnor gillar komplimanger från andra män

Nej det betyder inte att hon är flirtig eller har intentioner att vara med någon annan kille. Det betyder bara att hon känner sig bra av att få veta att hon ser bra ut, eller är kul att vara med eller någon annan positiv sak. Hon kommer att hålla detta hemligt för dig, för ja.. varför inte? Hon kommer att frukta att du kan bli för bevakande mot henne eller arg när du hör att någon ger henne komplimanger.

Det är också förståeligt. Du älskar henne och vill att världen ska veta det. Men samtidigt så sätter det henne i den positionen när hon håller en hemlighet, för att det verkar som det bästa alternativet till henne. Fram tills hon stöter bort den andra killen så kommer hon självklart att berätta det för dig. Titta på den större bilden; hon är så bra som hon är och alla är överens om att hon fortfarande är din.

6. Kvinnor hatar att medge sina naturliga brister.

Pratar hon öppet om hur hon plockar ögonbrynen, hur  hon är nummer 2, hur hon döljer det svarta huden på nästan osv ? Varför? Eftersom kvinnor i vårt land är allmänt märkta som grova om dom pratar om sådana saker öppet. Det är därför de håller det hemligt.

De känner sig inte så bekväma som dom borde från sina killar för att prata om det i första hand. Därför hittar du det som en chockerande sanning, om du gör det. De kan anta att du tycker dom är äckliga, att du kan se på henne annorlunda och så vidare. Trots att de aldrig kommer ta upp ämnet.

 

7. De vill att du ska förstå dom bättre

Kvinnor vet att dom är komplicerade. De vet när de säger nej, det betyder faktisk ja. När de trycker bort dig vill de  faktiskt att du kommer närmare. Men sanningen är att kvinnor vill att du ska förstå dom och deras komplicerade natur bättre än de förstår själva. De beror på att om de går på ett dåligt ställe där de glömmer eller förlorar synvinkel är de, dig de vill ha och bara för att du kommer får dom att föra dem ut ur den zonen.

8. Kvinnor tänker på framtiden.. väldigt mycket

Äktenskap, starta en familj tillsammans , kanske med en tysk herde, kanske ett litet akvarium.. ja, kvinnor tycker mycket om dessa saker. För att ” definiera relationen” och veta var ni står, gör framtida planer som börjar därifrån är något som händer i baksidan av en kvinnas huvud mer än du någonsin kommer inse. Kvinnor känner till att sådana saker kan få killen att flippa ur så ja, de håller det hemligt för dig. Det vill inte förlora dig. De kanske tänker på det mycket, men de kommer säkert inte att tänka högt.

Dela på Facebook

Annons