Familj

8-årig pojke omkom i en olycka men sedan lyckades läkarna återuppliva honom. Då berättar han något otroligt!

av nuntium
16 november, 2018
Annons

Julie Kemp var för 20 år sedan på väg hem från kyrkan med sin man Andy och deras åtta år gamla son Landon. Men familjen kom inte hela vägen hem. De var med om en bilolycka där dom kraschade in i en ambulans som var på utryckning och till följd av det så totalförstördes bilen.

Andy avled på plats och sonen Landon andades inte när räddningstjänsten plockade ut honom från bilen. På vägen till sjukhuset så lyckades sjukvårdspersonalen mirakulöst återuppliva honom. Men när dom väl var framme på sjukhuset så försvann han igen. Det dröjde inte länge förrän man återigen lyckades få tillbaka honom till livet igen.

Annons

Inom loppet av en timme så hade Landon hunnit dö två gånger men tack vare den snabbagerande och duktiga personalen på Carolinas Medical Center i North Carolina så gick hans liv att rädda.

Till följd av olyckan så hamnade Landon i koma och familjen visste inte om han någonsin skulle vakna upp igen.

Det var en evig väntan i hopp om att Landon skulle vakna till liv igen. Efter två veckor hade familjen nästintill tappa hoppet om att han skulle vakna igen. Men plötsligt vaknade Landon till liv.

Både sjukhuspersonalen och familjen blev chockerade över att han inte hade några hjärnskador. Efter den allvarliga olycka som han hade varit med om så var oddsen rätt höga att hans hjärna skulle blivit skadad.

När Landon vaknar och börjar prata med familjen så säger han någonting som är helt fantastiskt. Allting finns att se i videoklippet här ovan.

Dela gärna klippet vidare till dina vänner!

Dela på Facebook

Annons