Kärlek

7 ställen hon vill bli kysst på – förutom läpparna

av nuntium
30 april, 2018

Har du en flickvän? Då kommer hon att bli överlycklig över att du läser detta – och förhoppningsvis ge henne en avsevärt mysigare och bättre vardag än tidigare!

Vi på Nuntium har nämligen listat 7 ställen som kvinnor ÄLSKAR att bli kyssta på – förutom läpparna. Jennifer Landa, författaren bakom boken ”The Sex Drive Solution for Women” hjälper även till att förklara hur saker och ting hänger ihop.

Häng med!

1. Nacken.

Du vet att hon gillar att du börjar vid nacken, det är en viss sårbarhet som driver henne vild.

Lyft håret om det är långt och kyss och nafsa lite försiktigt från håret ner till nyckelbenet. Det är lika säkert som socker är vitt”, säger Jennifer Landa, M.D., och författare till The Sex Drive Solution for Women.

2. Ryggen.

Det här är där alla nerver för könsorganen härstammar, så stimulering av den nedre delen av ryggen med massage och kyssar är ett bra sätt att stimulera området”, säger Dr. Landa.

Det här är också den logiska förklaringen till varför hon älskar när du lägger handen på den lilla delen av ryggen när ni är ute tillsammans – det är en intim, sexig gest som gör att en kvinna blir varm i kroppen.

3. Pannan.

Antagligen hittar du aldrig någon sötare plats för hennes känslor är just på pannan. ”Vilken kvinna vill inte få en kärleksfull kyss från en man som älskar på pannan? Det är en stor självförtroendebyggare och gör henne svag i benen direkt”, säger Walsh.

Det kanske inte är den rätta saken att göra i sovrummet dock – då vill du fokusera på andra områden under den tiden. Men hon kommer att uppskatta när du drar henne nära och ger henne en kyss på pannan efter en lång dag på jobbet.

4. Fingrarna.

Låter det märkligt? Sanningen är den att fingertopparna har en stor koncentrat av nerver, vilket gör dem till en känslig punkt.

När du suger eller slickar på hennes fingrar, får hon en uppskattning om dina orala färdigheter och kan föreställa sig hur det skulle vara om du slickade henne på mer intima områden”, förklarar Dr. Landa.

5. Bröstvårtorna.

Att suga på hennes bröstvårtor släpper ut hormonet oxytocin, kallat” kärlekshormonet”, berättar Dr. Landa. Detta är ett sätt för människor att känna sig mer bundna till varandra. För många kvinnor kommer bröstvårtstimulering att skicka en impuls rätt till klitoris.

6. Öronen.

Hennes öron kan vara ganska känsliga för lättsamt slickande och sugande på grund av alla överkänsliga nerver. ”De flesta kvinnor är ganska känsliga för öronstimulering”, säger Landa. ”Så medan du slickar lite lättsamt på hennes öra, var noga med att utnyttja möjligheten att viska något om hur tänd du är på henne och vad du skulle vilja göra med henne när du är färdig med öronen.

7. Klitoris.

Den mest självklara delen, så klart! När du väl har landat här har du nått till en punkt utan någon återvändo! Det finns nämligen över 8 000 nerver i enbart klitoris. Detta kan jämföras med männens könsorgan, som endast har runt 4 000 nerver.

Missa inte det här klippet som visar hur du kysser på bästa sätt:

Vet du nu hur du ska förföra din kvinna? DELA artikeln med dina vänner, så de också kan ta del av denna livsviktiga kunskap!

Dela på Facebook