Annons

7 sexställningar som kommer ge er båda orgasm – dessutom samtidigt

Publicerades den 11 januari, 2018

Fler par drömmer om att kunna få orgasm samtidigt. Visste du att det går att öva sig fram till det? Enligt en sexolog krävs det tid, en god kommunikation och en ställning som passar bägge parter för att det ska bli möjligt.

Men vilka ställningar är effektivast för att uppnå detta då? Här har ni några tips på olika ställningar som är effektiva för att uppnå detta.

1. Saxen

Mannen ligger helt på sidan medan kvinnan ligger på rygg. Kvinnan lägger sedan ett ben över mannens midja och det andra benet mellan hans ben.

I den här ställningen får kvinnan möjlighet att ta emot multistimulering och kan även ta ansvar för sin klitoriserektion. Saxen gör att man kan öva på att synka ihop så att man når klimax samtidigt. Till sin hjälp kan man ta en vibrator för att stimulera klitoris. Det här är en skön och bekväm ställning för båda parter. Mannen kan, utan större ansträngning, glida in och ut och vara med på kvinnans förmåga att njuta.

En annan positiv sak med den här ställningen är att kvinnan kan begränsa mannens rörelser, men även öka dem genom sina egna rörelser. Hon kan även stimulera honom manuellt men sina fingrar runt hela penis.

2. Den vidöppna ställningen

Lägg upp kuddar under kvinnans rygg så hennes höfter kommer högt upp, alternativt att mannan står på knä framför sängen eller soffan. Sedan ska mannen gnugga mer än stöta så att kvinnans hela klitoris blir ordentligt stimulerad.

Då mannen är fullt upptagen med att hålla upp kvinnans stjärt kan hon själv smeka sina bröst och andra erogena zoner. Ett ordentligt förspel är mycket viktigt innan den här ställningen, eftersom man inte orkar hålla den särskilt länge och går miste om värmen och hud mot hud känslan.

3. Gungan

Kvinnan sitter gränsle över mannen med ryggen emot mannen som ligger ner. Mannen har då fria händer och kan smeka henne över hela kroppen. Kvinnan har bra kontroll över rörelserna och kan gå in i sin egen njutning. Att sitta så gör att hon själv kan gå in i sina egna känslor och önskemål och fantisera fritt för att hålla tändningen.

4. Krabban

Det här är en väldigt mysig och intim ställning där kvinnan ligger på rygg med benen runt mannens midja. Mannen står bredbent på knä framför henne. Kvinnan kan med fördel be honom ligga stilla ibland och be honom gnugga mot hennes underliv och inte bara stöta.

Båda jobbar mycket med sina bäckenbottenmuskler och möter varandras rörelser, som inte behöver vara alltför häftiga. Den här ställningen gör det också möjligt att kyssas hela tiden och se in i varandras ögon.

5. Noshörningen

En mycket omtyckt ställning där mannen och kvinnan ligger i sked med honom bakom. Kvinnan kan lägga upp ena benet över mannens höfter, så att han kommer åt att smeka klitoris och bröst samtidigt som han är inne i henne. Ställningen är hudnära och sensuell och skapar närhet och värme.

6. Snäckan

Kvinnan ligger på rygg med knäna uppdragna mot bröstet. Mannen hukar över henne och klämmer åt med sina lår runt hennes ben. I den här ställningen kan mannen komma djupt in i kvinnan och på så sätt stimulera hennes g-punkt.

Han kan med fördel även i den här ställningen utföra gnid- och gnuggrörelser i stället för hårda stötar. Det här är en ställning som är skön ett tag, och mannen behöver vara ganska smidig för att orka hålla ställningen.

7. Den utsträckta omfamningen

Kvinnan ligger på rygg med armarna utsträcka ovanför huvudet och benen raka och särade. Mannen ligger utsträckt ovanpå kvinnan med sina lår mellan hennes lår. För att öka intimiteten kan man hålla varandras händer, till exempel med sammanflätade fingrar. Den här ställningen fungerar mycket bra om man är nära och bekväma med varandra på alla plan. Hon måste känna sig trygg och säker för att utlämna sig så här och kunna ge sig hän åt hans behandling.

Nu när du har tagit dig ända hit så se till att din partner också läser denna artikel!

Glöm inte bort att gilla Nuntium för mer intressant läsning!


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Mamman tog en bild med sonen - men hon visste inte att det blev den sista stunden tillsammans

Prins Daniels starka och oväntade ord till sköterskorna

Han skickade ett paket till Asien som 7-åring – svaret han fick 12 år senare förändrade hela hans liv

Ex-maken avslöjar sanningen om Gunilla Persson: ”Hon var inte så snäll”

7 anledningar till att män förälskar sig i andra kvinnor

Paret sitter vid köksbordet och pratar om livet – det mannen säger i slutet avslöjar allt

Hon räddade den gravida kvinnan i koncentrationslägret med en chokladkaka – det som händer 70 år senare är otroligt

Chefen trodde att dom var själva — men allt fångades på övervakningskameran

Prova detta knep och du ser aldrig myror i ditt hem igen. Jag trodde inte det var sant!

8 brutala sanningar om livet när man har blivit för bekväm i ett förhållande - i serieform

Tigermamman födde livlösa ungar: Vårdarna får en chock när hennes instinkt plötsligt slår till

Killarna avslöjar: 5 tecken som visar att han börjar bli kär

Den arga passageraren gör allt för att komma med flygplanet – flygvärdinnans kontring är klockren

20 personer bad James om Photoshop-hjälp - hans spratt får mig att brista ut i skratt!