Kärlek

5 tecken på att du är mentalt singel och att det är dags att göra slut

Annons
av nuntium
13 januari, 2020
Annons

Kanske har ditt hjärta gått vidare och mentalt har du redan gjort slut för länge sen. Känner du igen dig i dessa saker är det dags att avsluta din relation och gå vidare och vara singel, som ditt undermedvetna längtat efter länge.

1. Du kan se en framtid utan din partner

Du kan föreställa dig en framtid utan din partner och inte bara det – den framtiden känns spännande, rolig och mycket ljusare.

Annons

2. När du tänker på livet som singel känns det som att alla dörrar öppnar sig

Ordet ”singel” känns plötsligt som frihet, nya möjligheter och lycka. Det är dags att gå vidare från förhållandet och låta dig själv blomma ut.

3. Du har ett behov av att få bekräftelse av andra

Ditt behov av bekräftelse är starkare än någonsin. Det väger tyngre att få en komplimang av en utomstående än av din partner och du märker att du aktivt söker det hos andra. Det kan vara ett tecken å att er kemi har svalnat och att du är intresserad av något nytt.

4. Du wingar åt dina kompisar – men hoppas att personer ska vara mer intresserad av dig

När du är ute på krogen och har i uppdrag att winga åt dina kompisar så suger du åt dig ögonblicket som en svamp. Om det visar sig att den du ska winga bort din kompis till är mer intresserad av dig så njuter du till max.

5. När din partner kliver in genom dörren blir rummet genast mycket svalare

Är det dålig stämning i erat hem kan det bero på att lågan har brunnit ut och era hjärtan är nog redo att söka sig vidare. Glöm inte att break up inte alltid behöver vara något dåligt. Om du redan har gjort slut i hjärtat och i huvudet kommer ni båda bli lyckligare på olika håll.

 

Annons
Dela på Facebook