5 anledningar till varför män älskar kraftiga kvinnor

Publicerades den 13 mars, 2018

Stereotypen är att män föredrar smala och långa kvinnor utan märkbara kurvor som inte är perfekt placerade, men hur väl stämmer det? Sanningen är att det finns män som gillar smala kvinnor samt att det finns lika många män som gillar kurviga, tyngre kvinnor. Låt inte media lura er, era kurvor är något han söker efter!

Titta på följande 5 anledningar till att män älskar kraftiga kvinnor:

1. Kul med mat

Det finns inget bättre än att kunna njuta av din favoritmat med din favoritperson. Män älskar kraftiga kvinnor då de inte oroar sig över att äta för mycket kalorier i maten de äter. När det gäller att gå ut och äta en sen middag på stan, så kommer kraftiga kvinnor att beställa sin favoritmat och även njuta av sin drink!

2. Spegelvän

Vissa kvinnor är helt uppslukade av sitt utseende och de kan spendera väldigt mycket tid framför spegeln. Snacka om mycket jobb för att upprätthålla utseendet! Män uppskattar att kraftiga kvinnor tar den tid som de behöver för att bli klara men inte överanalyserar hur de ser ut eller lägger timmar på att kolla in sig själva när de gör sig i ordning.

3. Sängdags

Sanningen är att när det gäller sex så uppskattar män kurviga kvinnor som har lite att hålla i. Medan modebranschen eftersträvar tunna kvinnor så är underkläder gjorda för kvinnor med naturliga former.

4. Känner sig själv

Kvinnor som värderar sig själva genom hur de ser ut eller deras kroppsstorlek känner sig ofta underlägsna och spenderar den mesta tiden på att försöka förbättra sig själva. Kraftiga kvinnor kan acceptera sig själva och fokusera på att njuta av sitt liv tillsammans med killen.

5. Står upp för sig själv

När en kvinna tycker att hon är liten och ömtålig så väljer hon ofta att bete sig på ett matchande sätt, vilket innebär att om någon verbalt attackerar henne eller börjar bråka med henne så blir det i slutändan hennes killes ansvar att ta itu med det. Kraftiga kvinnor är däremot vana vid att höra elaka skämt om sig själva och kommer därför själv att stå upp för sig själv och försvara sig.

Se klippet här:

Så tjejer, det finns ingen anledning att oroa sig. Män uppskattar kvinnor i alla storlekar. Fokusera på att hitta en man som älskar dig för den du är. Dela gärna denna artikel med dina vänner!


Gilla oss på Facebook, klicka på knappen:

Andra läste även:


Släng snöspaden - med den här mannens knep slipper du skotta snö hädan efter

Dejtar du en douchebag? Stämmer dessa 7 punkter in borde du dumpa honom nu!

19-åringen vann Biggest Looser 2008 – 9 år senare ser han ut så här och är brandman!

Han tror att han går till sängs med sin flickvän – se hans reaktion när han inser att det är svärmor som ligger där