Kärlek

4 tidiga tecken på att förhållandet inte kommer hålla

Annons
av nuntium
15 oktober, 2020
Annons

Känner du igen några av de här tecknen? Då går er relation en tuff framtid till mötes.

I början av ett förhållande känns alltid oftast fantastiskt, men enligt relationsexperter finns det vissa tecken man bör hålla utkik efter, i alla fall om man vill att relationen ska hålla för alltid.

Annons

Sajten Elite Daily har pratat med flera experter som berättat vilka tidiga varningstecken man bör vara vaksam på.

Här är 4 tidiga tecken på att förhållandet inte kommer hålla i längden.

1. Din partner undviker samtal om framtiden

Relationsexperten Susan Winter menar att det här är en stor varningsklocka.

”Förhållande kan vara bra, för stunden. Ni gör tillräckligt för att hålla igång förhållandet, men inte tillräckligt för att få det att utvecklas till något större och mer betydelsefullt”, förklarar Susan.

2. Ni har olika värderingar och kommer inte överens

Har ni olika åsikter kring giftemål, barn, sex, ekonomi och andra viktiga saker? Då kan det bli svårt att få relationen att hålla, speciellt om ni vägrar kompromissa, menar relationsförfattaren Demetrius Figueroa.

3. Ert långdistansförhållande har ingen plan för framtiden

”Om förhållandet är långdistans och varken du eller din partner kan tänka er att flytta för kärleken, så har ni en tuff tid framför er”, säger dejtingcoachen Damona Hoffman.

4. Ni har inte samma prioriteringar

”Ett par som vill olika saker här i livet har ett kort datum på sig”, säger Demetrius. Hon menar att par inte alltid måste komma överens om allt men om man vill bygga ett helt liv tillsammans så är det svårt att tävla med olika prioriteringar, skriver Elite Daily.

Annons
Dela på Facebook