4 tecken på att du älskar en man som inte förtjänar dig

Publicerades den 19 februari, 2018
Annons

När du förälskar dig i någon så börjar du se honom genom rosafärgade glasögon. Det verkar som att denna kille är helt och hållet skapad med goda egenskaper. Och han har inga brister. Till skillnad från dig. Efter allt du … nu tycker du att det känns som att du är allmänt värdelös, för alltid.

Alla tjejer behöver känna till de tecken som visar att killen inte är värd hennes uppmärksamhet. Att dejta denna typ av kille kommer att göra dig olycklig eftersom de på något vis kommer att suga musten ur dig. Om du redan börjat dejta en kille som inte är värd din uppmärksamhet så är det bättre att lämna honom.

Att vara självkritisk är sin sak men du behöver känna till i vilken grad du ska vara det. Eftersom det väldigt ofta visar sig att samma kille, som beskrivs ovan, är en ordinär idiot och att det då känns totalt oklart vad du gillade med honom. Men din självkänsla är fortfarande användbar för dig.

Tro oss, du förtjänar bättre. En tjej som söker efter äkta kärlek ska inte tolerera sådant beteende. Trots att du är väldigt känslosam när du är kär så behöver du fortfarande bedöma ditt förhållande kritiskt.

1. Han försvinner ofta

Om din pojkvän ofta försvinner och inte visar sig under dagar eller veckor så är det dags att ta farväl. I dagens samhälle tar det mindre än en minut att ringa eller skriva ett meddelande så sluta acceptera detta beteende om det händer regelbundet. En kille som är i ett seriöst förhållande behöver inte bli hittad, eftersom han ändå alltid är i kontakt med dig.

2. Han förolämpar dig emotionellt

Ett annat tecken på denna typ av kille är emotionella förolämpningar. Emotionellt våld har många former, såsom kritik, förnedring, förolämpningar eller nedvärderingar. Så om din pojkvän får dig att må dåligt ska du lämna honom. En sådan kille kommer att förstöra din självkänsla och sätta ditt självförtroende på spel.

3. Han förhör dig

Det är okej att din vän ofta lyssnar intresserat på ditt liv men om det liknar ett förhör så ska du fundera på om du ska vara tillsammans med honom eller inte. Förhörskillen är inte säker i sig själv och kommer att undersöka varenda timme av ditt liv, söka efter tecken på misstänkt beteende. Även då du är fullständigt ärlig och uppriktig mot honom så kommer han anklaga dig för att ha bedragit honom på något sätt. Denna typ av kille tycker att alla tjejer förändras och inga ord kan förändra hans syn.

4. Han anstränger sig väldigt lite för förhållandet

Förhållanden med en kille som inte anstränger sig tillräckligt för er gemenskap kan leda till att du blir emotionellt utmattad av att behöva göra allt för att hålla förhållandet levande. Förhållanden kräver arbete från två och det är enbart då ett par kan bli lyckligt och tillfreds. Det är orättvist om killen har lagt all tyngd på dina axlar. Om han inte vill arbeta på förhållandet så ska du inte ens fundera över denna kille.


Andra läste även:


3 saker som du bör göra om din kille flirtar med andra kvinnor

Husse har varit borta länge och ska överraska sin hund - se reaktionen när hunden känner doften av sin ägare

Vem säger att blondiner är dumma? Den här blondinen är mycket smartare än du någonsin trott!

Familjens tvättmaskin går sönder – se vad som tar sig ut därifrån

Gubben får sitt 30 år gamla träd nedhugget av borgmästaren – hans revansch är brutal

7 sexställningar som kommer ge er båda orgasm – dessutom samtidigt

Prins Carl Philips stora lycka: Här kommer han med det stora beskedet!

Av den här anledningen är hundar bättre än katter

11 år efter försvinnandet av Madeleine McCann: Pappan avslöjar nu en chockerande nyhet

Mamman tar en fin bild på hennes dotter – tittar närmare och inser det hemska

14 bilder som bevisar hur katastrofalt ditt fulla jag är - Nummer 10 är bara för pinsam!

Hur du sitter avslöjar vad ditt kroppsspråk säger om dig. Hur sitter du?

Efter det fantastiska intima mötet med spöket - nu väntas bröllop

12 hundar som med hjälp av bara en bild förklarar hela livet - #9 är klockren!